Kat

Identificatie

Met een identificatiechip uw kat in de gaten houden

Met een identificatiechip voor kat zorgt u ervoor dat uw kat niet zomaar kwijt kan raken. Mocht uw kat verloren zijn geraakt en wordt hij bijvoorbeeld door een dierenambulance gevonden? Dan kan deze aan de hand van de chip zonder problemen vinden waar u woont en uw kat weer terug naar huis brengen. Een chip voor identificatie van kat is een veilig product waar uw kat geen last van heeft. Het is een mooie manier om uzelf wat zekerheid en een gerust gevoel te geven als uw kat weer eens op avontuur gaat. U kunt de chipreaders bij Dierapotheker.nl bestellen..

Uw kat veilig op stap met een identificatiechip voor kat

We verkopen meerdere verschillende producten als het op het aflezen van de identificatiechip van een kat aankomt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw kat een bandje om te doen en daar de adresgegevens in te zetten. Een prima methode die al vele jaren meegaat, maar waar uw kat wel wat hinder van kan ondervinden. Met chip identificatie uw kat in de gaten houden is eigenlijk een betere methode. Uw kat heeft dan geen bandje om de nek zitten en kan de identificatie op deze manier ook niet zomaar kwijtraken. We vertellen u graag meer over de werking van de kat identificatiechip.

Uw kat niet zomaar meer kwijt

Bij Dierapotheker.nl vindt u de producten die ook door uw dierenarts worden aanbevolen. Als u een dergelijke chip graag wil gaan gebruiken, maar hier eerst nog wat informatie over wilt hebben, dan kunt u natuurlijk altijd even langslopen bij uw dierenarts. Deze kan de chip ook bij uw kat inbrengen. U kunt uw vragen ook bij ons kwijt. Wij staan altijd klaar om alles wat u maar wilt weten over katten en identificatie aan u te vertellen. Stelt u dan gelijk ook alle andere vragen die u maar over uw kat en het welzijn hiervan kunt hebben. Bij Dierapotheker.nl staat het welzijn van uw kat altijd voorop!

4.8 van de 5 uit 44.888 beoordelingen
Om 20.50 nog snel een bestelling gedaan…

Om 20.50 nog snel een bestelling gedaan en de andere dag om 12.30 bezorgd! Top!!

Anja , 10-10-19 14:26
Goede spullen en correct geholpen en…

Goede spullen en correct geholpen en verstuurd

Gerrie van der Wulp-van der Meij, 27-09-19 17:35
Snelle levering, goed produkt

Snelle levering. Goed produkt.

Annette, 14-10-19 08:05
Voor het eerst besteld

Voor het eerst besteld, een super snelle levering.

A van der Kaaden, 04-11-19 18:01
Mooi dat deze dure pillen ook per 2 te…

Mooi dat deze dure pillen ook per 2 te koop zijn, beter voor iem met een smalle beurs. Nóg mooier...

mevrouw Visser, 30-09-19 12:58
Totaal 1 Artikel
Totaal 1 Artikel
Geen resultaten gevonden voor dit filter
+ Gratis Purina FortiFlora 7-pack cadeau
Uw korting -5%
Spotted! Pro Tag
€ 9,95 € 9,45
Op voorraad - Op werkdagen voor 20u besteld, vandaag verzonden*
Totaal 1 Producten