Hond

Vlooienband hond

Een vlooienband voor uw hond kopen

Bent u op zoek naar een middel om vlooien te bestrijden? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Dierapotheker.nl. In onze webshop vindt u meerdere middelen om de strijd met die vervelende vlooien aan te gaan. Met een vlooienband uw hond helpen is bijvoorbeeld een prima manier om uw trouwe viervoeter van deze plaag te verlossen. We hebben deze honden vlooienband in meerdere uitvoeringen in ons assortiment staan. Ook zijn er pipetten (druppels) en tabletten tegen vlooien beschikbaar. De vraag of een band, druppel of tablet beter is tegen vlooien, kunt u het beste zelf beoordelen. Het hangt af van uw voorkeur en dat wat uw hond het beste verdraagt. U kunt hier veel meer lezen over het gebruik van vlooienbanden, vlooiendruppels en vlooienpillen bij honden.

Wat is de beste vlooienband voor honden?

Er zijn een aantal merken geregistreerde vlooienbanden voor honden beschikbaar. Dit zijn diergeneesmiddelen. Seresto, Beaphar en Prevendog zijn hier voorbeelden van. De voorkeur van onze dierenartsen gaat uit naar de Seresto vlooien- en tekenband. De Seresto band werkt namelijk tot 8 maanden lang. Deze vlooienband is effectief en snel werkzaam. Daarbij is deze band waterafstotend en veilig. Ook zijn er vlooienbanden verkrijgbaar op natuurlijke basis. Deze hebben echter geen bewezen werking. Het zijn dan ook geen geregistreerde diergeneesmiddelen.

Een vlooienband voor honden bestellen

Op Dierapotheker.nl vindt u het ruimste assortiment producten om het uw hond een stuk aangenamer te maken. We raden u dan ook van harte aan om eens in ons assortiment te komen kijken als u op zoek bent naar het perfecte middel om uw hond te helpen. Onze webshop is onderdeel van Dierenartsenpraktijk Horst, waar al sinds 1951 allerlei soorten dieren worden geholpen. We hebben dan ook een schat aan ervaring op het gebied van het beter maken van dieren.

 

4.8 van de 5 uit 42.107 beoordelingen
Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Jos vdh, 06-06-19 18:32
Perfect en snelle levering

Perfect en snelle levering. Goed geholpen en antwoord op mijn vragen. Ik beveel het zeker aan.

Chantal Schreiber, 24-06-19 20:08
Super tevreden snelle leveringen bij…

Super tevreden snelle leveringen bij vragen krijg je vlug antwoord

diane Bollen, 22-06-19 19:54
Bestelling werd keurig volgende dag…

Bestelling werd keurig volgende dag geleverd!

Adriaantje van der Burgh, 24-06-19 15:21
Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Ik ben heel tevreden.

Dolly, 24-06-19 06:43
Totaal 2 Producten
Totaal 2 Producten
Geen resultaten gevonden voor dit filter
Seresto Halsband Vlooien en Teken Hond
Op voorraad - Op werkdagen voor 20u besteld, vandaag verzonden*
Uw korting -5%
Knock Off Vlooien/Tekenband
€ 15,95 € 15,15
Verwacht op 7 juni 2023
Totaal 2 producten