DoggyRade Pro Rehydratie Hond 500 ml

DoggyRade Pro Rehydratie Hond 500 ml
Breng mij per e-mail op de hoogte wanneer het product weer beschikbaar is:
Levertijd 3-6 dagen
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 2 € 6,50
vanaf 3 € 6,20

Aantal
P Gratis 6 Petpunten
 • 11680
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €59,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

DoggyRade Pro drink is de smakelijke oplossing voor honden met aminozuren, elektrolyten, dextrose en prebiotica.

DoggyRade Pro is een isotone oplossing die water bevat dat gezuiverd is door omgekeerde osmose, aminozuren, elektrolyten, dextrose en prebiotica. Het is ook zeer smakelijk in vergelijking met veel andere producten.

DoggyRade Pro is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van enterocyten te behouden met als doel de integriteit van de darm en de slijmvliesbarrière te behouden. DoggyRade Pro wordt gebruikt om honden in een vroeg stadium enterale voedingsondersteuning te bieden.> DoggyRade Pro kan zowel voor poliklinische als intramurale patiënten worden gebruikt. Een hond met een typisch, mild geval van maagdarmaandoeningen of andere ziekten kan DoggyRade Pro thuis te drinken krijgen.

Patiënten die ernstiger ziek zijn en opgenomen zijn, zullen ook profiteren van DoggyRade Pro. Bij vroegtijdige inzet gedurende de opname, biedt DoggyRade Pro ondersteuning voor het behoud van de normale GI-functie. Hiermee is er een vlottere en eerdere overgang naar het normale dieet mogelijk. Eenmaal terug op het oude dieet, kan de patiënt vaak eerder worden ontslagen om thuis verder te herstellen.

Veel zieke of ernstig gewonde patiënten eten niet vrijwillig of tolereren mogelijk geen normale diëten, waardoor hun verblijf in de kliniek wordt verlengd. DoggyRade Pro kan helpen de darmfunctie voor te bereiden op normale voedselopname.

Voordelen DoggyRade Pro 

 • DoggyRade Pro is een kant-en-klare, zeer smakelijke isotone formule voor honden.
 • Met essentiële elektrolyten, aminozuren, koolhydraten en prebiotica in gezuiverd water.
 • DoggyRade Pro helpt uw ​​hond om snel terug te komen van gebrek aan eetlust.
 • Het is een isotone rehydratatiedrank die speciaal is ontwikkeld voor veterinaire patiënten.
 • Deze caloriearme drank ondersteunt bij misselijkheid, braken en diarree bij de hond. 
 • Speciaal geformuleerd voor honden door dierenartsen.
 • Laag in calorieën en vet.
 • Bevat geen GMO, geen kunstmatige kleurstoffen.
 • Glutenvrij en bevat geen granen.

Geschikt voor

 Honden

Hoe kunt u DoggyRade Pro gebruiken?

 • DoggyRade Pro is zeer smakelijk en klaar voor gebruik. Verder mengen of verdunnen is niet nodig. Het kan het beste worden toegediend op kamertemperatuur, of lichtjes opgewarmd tot ongeveer 30°C.
 • Omdat DoggyRade Pro zeer smakelijk is, zullen veel patiënten het vrijwillig drinken, zelfs bij milde misselijkheid. DoggyRade Pro kan ook oraal worden toegediend met een normale spuit. Vanwege de aanzienlijke voordelen van vroege enterale voeding, moet sondevoeding (nasoesofageale of nasogastrische toediening) worden overwogen als de patiënt niet vrijwillig wil drinken of eten in de eerste 12 uur na opname in het ziekenhuis.
 • DoggyRade Pro moet worden gestart met 1 ml/kg/uur, meestal om de 4 uur op de eerste dag. Het volume kan elke 12-24 uur met 50% worden verhoogd als het goed wordt verdragen. De maag van de hond (en de mens) ontvangt normaal gesproken ongeveer 1.5 ml /kg/u vocht dat bestaat uit een combinatie van speeksel en maagafscheidingen. Het is niet waarschijnlijk dat het volume van DoggyRade Pro, dat aanvankelijk wordt toegediend, zorgt voor een toename van de misselijkheid, de kans op overgeven vergroot of zorgt voor een opgezette maag.
 • Voor patiënten die moeten overgeven, kunnen kleine hoeveelheden DoggyRade Pro toch worden overwogen. Als braken vaker voorkomt dan om de 4 uur of als de voeding braken veroorzaakt, moet het volume worden verminderd met 50% gedurende 8-12 uur en vervolgens weer worden verhoogd als dit wordt verdragen. Het is belangrijk om te proberen een gestage stroom van micronutriënten naar de darmcellen te behouden, ook al is het misschien maar een kleine hoeveelheid. Deze benadering van microenterale voeding verdient de voorkeur boven geen enkele voeding, met als doel ervoor te zorgen dat de darmcellen klaar zijn om hun normale activiteit te hervatten wanneer de acute situatie achter de rug is.
 • Het is raadzaam dat patiënten die grote hoeveelheden vocht verliezen als gevolg van hun onderliggende ziekte, mogelijk aanvullende parenterale of enterale vloeistofondersteuning nodig hebben om een adequate cardiovasculaire status en hydratatie te ondersteunen. DoggyRade Pro is ontwikkeld om de darmfunctie te ondersteunen bij lage volumes.
 • Eveneens van belang voor dierenartsen is dat DoggyRade Pro geen significante bron van calorieën is, aangezien het 11.4 kcal / 100 ml of 0.11 kcal / ml bevat. DoggyRade Pro is niet bedoeld om een uitgebalanceerde voeding te bieden. Het is bedoeld als product ter ondersteuning naar de overgang naar het reguliere dieet. Na 24-48 uur DoggyRade Pro te hebben gebruikt, zijn de meeste patiënten klaar om over te gaan op meer calorierijke producten, zoals diëten voor herstel / intensieve zorg of andere diëten voor darmondersteuning.

Houdbaarheid & bewaaradvies

 • Bewaar het ongeopende product op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht.
 • Niet in de vriezer plaatsen.
 • Na opening gekoeld bewaren en 3 dagen houdbaar.
 • De houdbaarheid kunt u vinden op het etiket. Wilt u de houdbaarheid graag weten voordat u bestelt? U kunt dit altijd opvragen bij onze klantenservice.

Samenstelling

 • Ingrediënten: Gefilterd water, kippenbijproduct, glucose, mineralen.
 • Additieven (per kg):glycine 3000 mg, L-glutaminezuur 2500 mg.
 • Zoötechnische toevoegingsmiddelen (per kg):fructo-oligosaccharide 1000 mg, galacto-oligosaccharide 1000 mg.
 • Technologische toevoegingen (per kg):Xanthaangom 1200 mg (emulgator).
 • Elektrolytgehalte (mmol / l):Na 56, K 20, Cl 57, P 8.3.:
 • Calorieën:11,4 kcal / 100 gram.

Specificaties

Productnr.: 11680
Diersoort: Hond
Bijzonderheden: Glutenvrij, Graanvrij
Smaak: Kip
Type voeding: Vloeistof
Aandoening/orgaan: Herstel, Spijsvertering
Levensfase Hond: Adult - 1 tot 7 jaar

Overtuigd van uw keuze?

DoggyRade Pro Rehydratie Hond 500 ml

DoggyRade Pro Rehydratie Hond 500 ml
Breng mij per e-mail op de hoogte wanneer het product weer beschikbaar is:
Levertijd 3-6 dagen
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 2 € 6,50
vanaf 3 € 6,20

Aantal
P Gratis 6 Petpunten
 • 11680
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €59,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Eerder bekeek u