Varkens

Varkensapotheker.nl

IKP Peeldierenartsen

Dierenartsenpraktijk Horst is onderdeel van de Inkoopcombinatie Peeldierenartsen B.V. De IKP BV is een veterinair samenwerkingsverband op het gebied van inkoopkracht en kennisontwikkeling voor de gezondheidszorg in de varkenshouderij in Nederland. De samenwerkende dierenartsenpraktijken uit het Peelgebied zijn DAC Zuid-Oost (Deurne, Gemert, Helmond), DAP de Peelhorst (Mill, Volkel), DAP Oploo, DAP St Oedenrode-Schijndel en DAP Horst.

Gaat het iedere dag een beetje beter?

  • Uw varkensbedrijf moet optimaal renderen. Continue verbetering van het werkplezier en rendement zijn daarbij de kernzaken.
  • Om te komen tot een continue verbetering is het steeds meer zaak iedere dag de dagelijkse dingen beter te doen. Daarvoor moeten er heldere lijnen zijn uitgezet en bereidheid zijn tot continu leren van elkaar. Door het iedere dag een beetje beter te doen komt u in een soort vliegwieleffect terecht waarbij het lijkt alsof het vanzelf gaat.
  • De varkensdierenarts is er om u van dienst te zijn bij uw bedrijfsvoering. De varkensdierenartsen zijn dagelijks te vinden op hun varkensbedrijven en weten zo goed wat er leeft op de bedrijven. Bovendien zijn zij vertrouwde gezichten op hun eigen bedrijven. Ieder bedrijf heeft een eigen vaste ervaren dierenarts. Juist daarin schuilt de kracht van een goede veterinaire ondersteuning voor uw bedrijf.

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0