NAF Superflex Poeder Paard

1-3 werkdagen
adviesprijs 33,98 €
32,86 €

Inhoud:

Aantal
P Gratis 32 GratisPetpunten
  • 6806
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Uw bestelling wordt vanaf €49,- gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Onze standaard verzendkosten zitten op €3,95.

NAF Superflex 5 Star Poeder voor paarden en pony's.

Aanbevolen bij

  • Ouder wordende paarden.
  • Paarden die extra ondersteuning nodig hebben aan de pezen, banden of gewrichten.
  • Preventief bij sportpaarden; hoe sterker en soepeler de weefsels zijn, hoe veerkrachtiger de pezen en gewrichten worden.
  • Jonge paarden en veulens die op grond van aanleg extra voedingstoffen voor de gewrichten goed kunnen gebruiken op grond.

Ontwikkeld door dierenartsen

Dierenartsen staan achter Superflex. De unieke formule is ontwikkeld door dierenartsen en bestaat uit natuurlijke ingrediënten van farmaceutische kwaliteit, waaronder Glucosamine, Chondroïtine en MSM, voedingsstoffen die van nature in de gewrichten voorkomen. Deze worden aangevuld door een unieke combinatie van krachtige, natuurlijke ingrediënten waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze functioneren als antioxidant. Antioxidanten verwijderen overtollige, schadelijke, gifstoffen uit het lichaam, waardoor voedingsstoffen beter toegang hebben tot weefsels die beschadigd zijn door blessures, verwondingen of slijtage. Hierdoor helpen ze stijfheid te verminderen en ondersteunen ze de doorbloeding. Superflex 5 Star Poeder bevat naast een unieke en krachtige combinatie van belangrijke voedingsstoffen voor de pezen en gewrichten (zoals glucosamine, l-glutamine,chondroitine en zwavel), tevens krachtige anti-oxidanten uit natuurlijke bronnen die NAF niet snel prijs geeft. Nog steeds worden nieuwe stoffen ontdekt in fruit, kruiden en groenten die nog krachtiger werken dan de reeds bekende bioflavonoïden. NAF heeft wetenschappers in dienst die deze ontwikkelingen niet alleen op de voet volgen, maar er ook zelf een belangrijke bijdrage aanleveren.

Deze unieke mix van antioxidanten maakt dat Superflex anders is dan andere supplementen. Waarom?

Door het dagelijkse werk en trainingen ontstaan in het lichaam veel kleine beschadigingen. Als reactie hierop maakt het lichaam ter plaatse meer gifstoffen aan waardoor de beschadiging ernstiger kan worden. Door antioxidanten te geven die deze stoffen opruimen en zo voorkomen dat ze zich ophopen rond het gewricht, stelt Superflex de structuur veilig en biedt tegelijkertijd voedingsstoffen die belangrijk zijn voor alle onderdelen van het werkende, flexibele gewricht.

Gebruik

Hoge dosering: 26 g per dag
Paarden: 13 g per dag    
Pony's: 8 g per dag      1 maatschepje van 5 ml bevat ca. 4,2 gram.
De onderhoudsdosering kan aan de behoefte van het individuele paard aangepast worden.
Een emmer van 1600 g is bij een dagelijkse dosering van 13 g voldoende voor ca. 120 dagen.

Samenstelling

Glucosamine, Methyl sulfonyl methaan (MSM), Bijproducten van planten, Tarwe-eiwit, Koolzaadolie, Chondroïtine sulfaat, Hyaluronzuur, Natrium chloride.
Belangrijkste ingrediënten (per 13 g)
Glucosamine sulfaat (2KCL) (5000 mg), MSM (5000 mg), Anti-oxidanten (plantaardige basis) (2200 mg), Chondroïtine sulfaat (12 mg), Hyalyronzuur (12 mg)

Bewaaradvies

Afgesloten bewaren op een koele, droge plek bij kamertemperatuur.

Overig

Aanvullend diervoeder voor paarden.
Uitsluitend bedoeld voor gebruik bij paarden.

Video

   

Overtuigd van uw keuze?

NAF Superflex Poeder Paard

NAF Superflex Poeder Paard
1-3 werkdagen
adviesprijs 33,98 €
32,86 €

Inhoud:

Aantal
P Gratis 32 GratisPetpunten
  • 6806
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Uw bestelling wordt vanaf €49,- gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Onze standaard verzendkosten zitten op €3,95.

Eerder bekeek u