Milpro

Producten van Milpro

Milpro hond & kat ontworming

De Milpro ontwormingstabletten van Virbac werken tegen de voornaamste wormen bij hond en kat.

  • Milpro is met twee actieve stoffen werkzaam tegen vrijwel alle wormen.
  • De Milpro ontworm tablet is smakelijk voor hond en kat.
  • De tablet is eenvoudig deelbaar.
  • De Milpro ontwormingskuur wordt voorgeschreven door dierenartsen.

Milpro hond

Het breedspectrum ontwormingsmiddel Milpro wordt door Nederlandse dierenartsen geadviseerd bij de behandeling van wormbesmettingen bij de hond. Door het eenmalig ingeven van de Milpro tablet worden de meest voorkomende wormen gedood.

De werkzame stoffen in de Milpro tablet zijn Milbemycine en Praziquantel . Milbemycine werkt tegen spoelwormen, haakwormen en zweepwormen. Praziquantel tegen lintwormen, ook tegen de vossenlintworm. Daarbij werkt Milbemycine bij de preventie van hartworm.

Voordeel van de Milpro ontwormingskuur is dat deze kuur bestaat uit het eenmalig ingeven van de tablet. Daarbij is deze tablet bijzonder smakelijk voor honden. U kunt de Milpro bijvoorbeeld als beloning geven, vrijwel alle honden eten de Milpro uit de hand. Milpro is verkrijgbaar als tablet voor de pup en kleine hond en als tablet voor de middelgrote en grote hond. U kunt de Milpro het beste met het eten of net na het eten geven aan uw hond. 

De Milpro voor puppy's en kleine honden met REG NL 113685 mag niet gegeven worden aan pups jonger dan 2 weken en/of honden die minder wegen dan een 1/2 kg. De Milpro voor de middelgrote en grote hond met REG NL 113686 mag niet gegeven worden aan pups die minder dan 5 kg wegen.

Milpro kat

Katten die besmet zijn met wormen kunnen goed behandeld worden met Milpro. Wormbesmettingen bij dieren zijn vaak met het blote oog niet te zien vandaar dat geadviseerd wordt om een volwassen kat 4x per jaar en kittens vaker te ontwormen. De Milpro tablet is hier bijzonder geschikt voor, vooral omdat deze ontwormingstablet zo smakelijk is voor katten. U weet, katten kunnen kieskeurig zijn en dan is het fijn om te weten dat 40% van de katten deze tablet spontaan eet. Wanneer u de Milpro door het voer mengt dan eten ook de kieskeurigste katten het zo op.

De Milpro voor de kat is verkrijgbaar als tablet voor kleine en voor grote katten. Deze werken tegen de rondwormen (o.a. spoelwormen) en lintwormen die bij de Nederlandse kat voor kunnen komen. De Milpro voor kleine katten en kittens, geregistreerd onder REG NL 113685, mag niet gebruikt worden bij kittens jonger dan 6 weken of katten die minder wegen dan een 1/2 kg. De Milpro tablet voor de kat, geregistreerd onder REG NL 113797,  mag niet gebruikt worden bij katten die minder wegen dan 2 kg. 

4.8 van de 5 uit 45.273 beoordelingen
Snelle adequate levering

Snelle adequate levering. Ook lekkere versnapering erbij gekregen voor onze lekkerbekkies. Top!

Hannie, 25-06-19 09:51
Goede duidelijk website en bestelling…

Goede duidelijk website en bestelling werd snel geleverd!

Hetty W, 17-10-19 08:19
Altijd snel en correcte verzending

Altijd snel en correcte verzending, duidelijke website.

Maureen , 19-06-19 19:03
Vlotte levering en een duidelijke…

Vlotte levering en een duidelijke website.

Marja, 28-09-19 14:17
Prima service

Prima service! Zeer klantgericht en behulpzaam.

Martin van Rijswijk, 11-11-19 13:00
Totaal 0 Producten
Totaal 0 Producten
Geen resultaten gevonden voor dit filter
Totaal 0 producten