Poeder

Luchtwegkruid voor uw kat kopen bij Dierapotheker.nl

Merkt u op een dag dat uw kat last heeft van de luchtwegen? Dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk wat aan te doen. Per slot van rekening wilt u toch niet dat uw kat last heeft en door een bepaalde aandoening aan de luchtwegen minder van het leven kan genieten. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kat hier zo snel mogelijk bij geholpen wordt. Een bezoekje aan de dierenarts is dan sterk aanbevolen. Deze zal u een behandeling voorschrijven waarmee de problemen aan de luchtwegen van uw kat verminderen. Luchtwegkruid voor kat is een middel dat in dit geval verlichting kan bieden.
4.7 van de 5 uit 22.755 beoordelingen
Snelle levering top !!

Snelle levering top !!

Kitty Bolhuis, 11-06-19 17:56
wat een super service !

Ik was op zoek naar een oplaadbare batterij voor de iFetch Too die ik nergens kon vinden....

Mevr. van Hattem Bertholee, 20-10-19 23:32
Snelle levering helemaal top

Snelle levering helemaal top. Produkt top!

Ingrid Nahumury, 05-11-19 10:15
Prima service

Prima service

Flip van Rijen, 11-10-19 10:06
Snelle levering

Snelle levering

Bianca Brouwer, 24-06-19 21:37
Totaal 1 artikel
Totaal 1 artikel
Geen resultaten gevonden voor dit filter
Uw korting -5%
Pollen Eze Equine America 500 gram
1-3 werkdagen
Gratis 62 Petpunten
Totaal 1 artikel

Onze merken

Laatst bekeken

Luchtwegkruiden voor kat

Als uw dierenarts het advies heeft gegeven om luchtwegkruiden voor katten te gebruiken, dan kunt u er op rekenen dat wij deze bij Dierapotheker.nl in het assortiment hebben zitten. Wij hebben alle mogelijke medicijnen en supplementen om u te ondersteunen bij het gezond houden van uw kat. Met luchtwegkruid uw kat helpen is een goede manier om uw kat te ondersteunen. Het is een product dat een uitgekiende samenstelling aan elementen bevat. Het ondersteunt het immuunsysteem en heeft als zodanig een positieve invloed op zowel de slijmvliezen als de luchtwegen.

Meer weten over luchtwegkruiden voor kat?

Luchtwegkruiden voor katten zijn een goed middel om de strijd met de problemen aan de luchtwegen aan te gaan. Het heeft een ontspannende, verzachtende werking die uw dier helpen om weer wat kalmer te worden. Het is een middel dat ingezet wordt bij katten die last hebben van hoesten en de luchtwegen, waarbij het ook verlicht bij een kriebel in de keel. Meer weten over dit product? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen om al uw vragen te laten beantwoorden. U vindt in ons assortiment een groot aantal producten om uw kat te helpen en zijn gezondheid te ondersteunen.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips