Kattengebit reinigen

De beste producten voor een katten gezichtsreiniging

Bij Dierapotheker.nl bent u aan het juiste adres voor de beste producten voor de verzorging van uw kat. We hebben jarenlange ervaring met het verzorging van dieren vanuit onze dierenartsenpraktijk in Horst. We helpen uw kat ook graag, zelfs als u niet in de buurt van Horst woont. Heeft uw kat dan ook bijvoorbeeld een gebitsreiniging nodig, dan leveren wij u de beste producten die hiervoor te krijgen zijn. Een kattengebit reinigen is in de regel niet nodig, aangezien de meeste katten dit zelf kunnen verzorgen. Er kan echter altijd een omstandigheid zijn waardoor het wel een goed idee is het gebit van kat te reinigen.

Het gebit van uw kat reinigen

Een kattengebit reinigen kan met meerdere verschillende producten. Zo verkopen wij bijvoorbeeld mondwater voor uw kat, maar ook speciale kauwstrips. Is er toch nog meer verzorging nodig, dan kunt u overwegen om een speciale tandenborstel voor uw kat te kopen, met de bijbehorende tandpasta. Uw kat zal het waarderen dat u hem of haar zo goed verzorgt. Een katten gebitsreiniging is iets wat wij u aan kunnen raden als u merkt dat de kat erg uit de mond ruikt, of dat ze moeite heeft met eten. We vertellen u graag meer over welk product u het beste kunt gebruiken bij uw kat.

Hoe kunt u het beste het gebit van kat reinigen?

U kunt altijd een keer langsgaan bij uw dierenarts voor advies over het reinigen van het gebit van uw kat. Per slot van rekening komt er wel wat bij kijken voordat een kat u toestaat om in de buurt van zijn gebit te komen! Uw dierenarts kan dan gelijk bekijken of er een achterliggende oorzaak is waarom uw kat niet zo goed is in het reinigen van het eigen gebit. Wilt u meer weten over de producten die wij op dit gebied verkopen in ons assortiment? Neem dan gewoon even contact met ons op. We geven u dan graag advies over de behandeling van het gebit van uw kat.

4.8 van de 5 uit 27.088 beoordelingen
Goede en snelle levering en netjes…

Goede en snelle levering en netjes verpakt!

J Meijer, 07-10-19 17:45
Snel en kompleet wat was afgesproken

Snel en kompleet wat was afgesproken, prima.

J. van Duijn, 30-09-19 14:23
Heel tevreden

Heel tevreden! Snelle levering en er zat een extra hypoallegene botjes bij al met al top !

Jolanda Gerretsen, 12-10-19 14:54
tabletten voor de hond

goede en snelle bewerking

Martin Extra, 29-09-19 08:26
Goede service!

Goede service!

klant, 09-10-19 05:19
Totaal 0 artikelen
Totaal 0 artikelen
Geen resultaten gevonden voor dit filter
Totaal 0 artikelen

Onze merken

Eerder bekeek u:

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips