Halsband

Met een anti stress halsband uw kat helpen

Heeft u een kat die bovengemiddeld schrikachtig is en die constant in een staat van stress lijkt te verkeren? Dan raden wij u aan om hiermee eens naar de dierenarts te gaan. Elke kat is namelijk wel eens schrikachtig of een beetje gestresst in een bepaalde situatie, maar als dit te lang aanhoudt is het goed om hier wat tegen te doen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het gedrag van uw kat bij een verhuizing, of bij een andere ingrijpende gebeurtenis. Met een anti stress halsband uw kat helpen is dan een heel goede oplossing. Deze rustgevende halsband voor katten kan namelijk helpen de stress te verminderen.
4.7 van de 5 uit 22.895 beoordelingen
vlotte en zeer snelle afhandeling van…

vlotte en zeer snelle afhandeling van mijn bestelling.

Ben, 04-06-19 17:25
Goede product en vlotte levering

Goede product en vlotte levering

S Koudijs, 10-06-19 11:00
Service

Snelle, correcte en goede service!!

Mitt Conings, 30-09-19 06:15
Super

Snel in huis, goed verpakt, en een kleine verrassing erbij! Super

Wim Janssens, 12-10-19 16:25
Super tevreden snelle levering

Super tevreden snelle levering

Yvonne, 07-06-19 10:16
Totaal 1 artikel
Totaal 1 artikel
Geen resultaten gevonden voor dit filter
Uw korting -5%
Beaphar No Stress Band Kat
8,19 € 7,78 €
1-3 werkdagen
Gratis 14 Petpunten
Totaal 1 artikel

Onze merken

Laatst bekeken

De anti stress band voor kat gebruiken

Als u op zoek bent naar rustgevende middelen voor uw kat, dan raden wij u aan om eens in ons assortiment te komen kijken. U kunt natuurlijk ook altijd eerst even naar de dierenarts gaan, om te kijken of deze u ergens mee kan helpen. Hij zal waarschijnlijk de producten adviseren die wij ook in onze webshop verkopen. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen met ons. We vertellen u dan meer over hoe een anti stress halsband uw kat weer helemaal tot rust kan brengen. Naast deze rustgevende halsband voor katten verkopen we ook nog meerdere andere producten om uw kat tot rust te brengen.

Meer weten over de anti stress band voor kat of hond?

Als u meer wilt weten over de werking van de anti stress halsband, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We vertellen u graag meer over onze producten. Deze anti stress halsband kan uw kat echt helpen aan een rustiger gemoed. Het is dan wel belangrijk om de halsband goed te gebruiken. Uw dierenarts kan u hier meer over vertellen. Ook wij zijn onderdeel van een dierenartsenpraktijk en hebben deze halsband door de jaren heen al heel wat keren voorgeschreven.

Alles te weten komen over uw kat?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips