Pijnstillers

Een pijnstiller voor uw hond kopen?

Heeft uw hond ergens pijn en vindt u dit vervelend voor hem of haar? Dan gaat u natuurlijk met uw hond naar de dierenarts. Uw dierenarts kan, indien nodig, de juiste pijnstiller voorschrijven en verstrekken. Als u weet wat uw hond heeft en u zoekt nu naar de juiste natuurlijke ondersteunende middelen daarbij, dan kunt u altijd even een kijkje komen nemen bij Dierapotheker.nl. We hebben in onze webshop namelijk de beste producten die het ongemak voor uw hond kunnen helpen verlichten. We hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van een ongemak voorkomen voor uw hond en bieden u dan ook in onze webshop de middelen van de dierenarts die uw hond helpen zich prettiger te voelen. Natuurlijke ondersteuning voor honden koopt u eenvoudig in onze webshop.
4.8 van de 5 uit 22.301 beoordelingen
Goede en snelle verzending

Goede en snelle verzending

Sven Wenseleers, 28-09-19 18:35
Voor het eerst besteld

Voor het eerst besteld, een super snelle levering.

A van der Kaaden, 04-11-19 18:01
Alles netjes en op tijd bezorgd

Alles netjes en op tijd bezorgd

Kim Brouwenstijn, 07-06-19 17:25
Snelle service prijs kwaliteit goed

Snelle service prijs kwaliteit goed

Marcel Briels, 22-06-19 09:52
Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

RH Matla, 05-11-19 12:54
Totaal 6 artikelen
Totaal 6 artikelen
Geen resultaten gevonden voor dit filter
BUNDLE
Uw korting -10%
Cosequin DS Hond
vanaf 24,93 € 22,43 €
Direct leverbaar
Gratis 44 Petpunten
Uw korting -15%
Pees Compositum Groene Os 50 ml
20,95 € 17,80 €
Direct leverbaar
Gratis 34 Petpunten
Uw korting -20%
Befedo mobile 60 tabletten
42,37 € 33,90 €
Direct leverbaar
Gratis 66 Petpunten
Uw korting -25%
Arthrilone 3x30 tabletten
29,04 € 21,78 €
Direct leverbaar
Gratis 42 Petpunten
Uw korting -20%
Arthroluxyl C 3 x 30 tabletten
33,88 € 27,10 €
Direct leverbaar
Gratis 54 Petpunten
Uw korting -20%
Arthroluxyl Senior 60 tabletten
47,19 € 37,75 €
Direct leverbaar
Gratis 74 Petpunten
Totaal 6 artikelen

Onze merken

Laatst bekeken

Pijnstiller voor hond

Pijnstillers kunnen mensen helpen als ze pijn hebben, maar zo zijn er natuurlijk ook pijnstillers voor dieren. Dit zijn speciale pijnstillers die helemaal op uw specifieke dier zijn afgestemd. De geregistreerde pijnstillers voor uw hond, zoals Metacam en Rimadyl, kunnen alleen worden voorgeschreven door de dierenarts. U kunt deze dus niet online kopen, ze zijn namelijk receptplichtig. Wel hebben wij in onze webshop natuurlijke ondersteunende middelen voor uw hond. Deze zijn vaak op basis van kruiden en planten en kunnen in bepaalde gevallen uw hond helpen ondersteunen bij ongemak. We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen in onze webshop als u op zoek bent naar een natuurlijk ondersteunend middel voor hond of kat. 

De beste pijnstiller voor honden

Een pijnstiller aan uw hond geven is een belangrijke manier om ervoor te zorgen dat uw hond zich prettig voelt. Het is dan ook heel belangrijk om de juiste pijnstillers voor uw hond tijdig in te zetten. Dit kan uw dierenarts beoordelen en de dierenarts stelt de diagnose waardoor de pijn veroorzaakt wordt en kan zo kiezen voor de inzet van een pijnstiller als Carprodyl of Inflacam. Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom een hond pijn heeft, reageer hier altijd adequaat op. Een hond hoeft helemaal geen pijn te lijden, u kunt zelf een belangrijke bijdrage leveren aan het levensgenot van uw hond. Bezoek daarom altijd uw dierenarts. Wilt u meer weten over een bepaalde natuurlijke ondersteunende middelen of eenvoudig een bestelling hiervoor doen? Dan raden wij u aan om hiervoor in onze webshop te komen kijken.

Alles te weten komen over uw hond?

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste tips en weetjes.

Lees onze dierentips