Hill's TD Mini Canine 3 kg

Dit product is niet leverbaar
  • 1593
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Uw bestelling wordt vanaf €49,- gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Onze standaard verzendkosten zitten op €3,95.

Voeding...

Voeding kan helpen bij de preventie van tandplak: een gebit dat kauwt blijft schoner. Zo geven harde droge brokken minder snel problemen dan zacht blikvoer. Ondanks dat blijven ook bij de harde brokjes toch nog voedselresten achter tussen de kiezen die tandplak kunnen veroorzaken.

Speciaal voer om tanden te poetsen

Er zijn steeds meer voerfabrikanten die het gebit van de hond belangrijk vinden. Op de meeste zakken voer zult u hierover opmerkingen tegenkomen. Bijvoorbeeld: speciaal voor het gebit, goed voor het gebit, etc. Dit klopt gedeeltelijk, want brokken hebben gelukkig altijd een lichte tandreinigende werking. Er is ook een speciaal voer dat zeer geschikt is om de tanden van uw hond te poetsen. Namelijk T/D* van Hill's Pet Nutrition.

Hill's T/D helpt het voorkomen van

  • Gingivitis
  • Tandplak / tandsteen
  • Slechte / onfrisse adem

T/D* voer van Hill's

Er is inmiddels sinds een aantal jaar een voer op de markt dat wetenschappelijk bewezen helpt de vorming van tandplak en tandsteen tegen te gaan: t/d* voer van Hill's. Het is 1 van de weinige hondenvoeders die door de VOHC geaccepteerd wordt.

Hoe werkt deze brok?

Door de grote en vorm van de brok kan een hond deze brokken niet zonder kauwen doorslikken. De speciale vezelmatrix gaat verkruimelen tegen. De brok omgeeft de tand voordat het breekt en de vezels vegen het tandoppervlak schoon. De brokken bevatten geen minerale schuurmiddelen of actieve chemicaliën. Door het verlaagde eiwitgehalte beperkt het de vorming van tandplak. Door een verlaagd calciumgehalte beperkt het de mineralisatie van tandplak tot tandsteen. Ook zit er een superieure antioxydant formule in. Dit vermindert de oxydatieve celbeschadiging en beperkt mede het ontstaan en de vooruitgang van slijmvliesontstekingen.

1 voor 1 eten

Sommige honden eten de brokken uit de bak 1 voor 1, net alsof ze een hondenkoekje eten.  Dit is normaal en acceptabel gedrag van de hond, want er moet echt even op de brok gekauwd worden. Voeg ook geen water aan de brokken toe: dit vermindert de effectieve reiniging van de brokken.

Voor elke hond is er een maat brokken

De gewone t/d* brokken zijn speciaal geschikt voor honden groter dan 7 kilogram. 
Speciaal voor kleinere hondjes zijn er t/d* minibrokjes ontwikkeld.

Als poetsen niet lukt

Sommige honden laten het poetsen niet goed toe, dan is t/d* voer van Hill's een goed alternatief. Eventueel in combinatie met kauwstrips of Vet Aquadent. Let op: bij een schoongebit  zal de werking optimaal zijn, als een hond al tandsteen heeft is het advies deze eerst professioneel (onder sedatie) te laten schoonmaken en polijsten.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst.

De Hill’s Prescription dieetvoeding is specifiek ontwikkeld voor gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts. Zo kan deze voeding optimaal worden ingezet bij uw huisdier.

Voordat u dit dieetvoer koopt, horen wij dan ook graag of u het volgende bevestigt:

  • Een dierenarts heeft mijn huisdier onderzocht en op basis van zijn diagnose dit dieetvoer aanbevolen.
  • Ik begrijp en ben akkoord dat ik minstens om de 6 maanden advies vraag aan mijn dierenarts over het gebruik van deze voeding bij mijn huisdier.
  • Wanneer de toestand van mijn huisdier op enige manier zou verslechteren dan vraag ik mijn dierenarts direct om advies.

Specificaties

Productnr.: 1593
Aandoening/orgaan: Gebit

Overtuigd van uw keuze?

Hill's TD Mini Canine 3 kg

Hill's TD Mini Canine 3 kg
Dit product is niet leverbaar
  • 1593
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Uw bestelling wordt vanaf €49,- gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Onze standaard verzendkosten zitten op €3,95.

Eerder bekeek u: