Eukanuba Dog Yorkshire Terrier 2 kg

Dit product is niet (meer) leverbaar.
  • 7825
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €59,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Niet beschikbaar

Dit product is helaas niet meer beschikbaar. Onze overige hondenvoeding vindt u hier. 

Elk ras is op zijn eigen manier bijzonder. Daarom verdient uw maatje 100% complete, premium voeding die speciaal is samengesteld voor Yorkshire Terriërs en hem elke dag nét die extra stap laat zetten.

  • Aanbevolen voor: volwassen Yorkshire Terrier (1+ jaar).
  • Zorgt voor een optimale spijsvertering met een hoger prebioticagehalte (vs Adult Kleine Rassen).
  • Helpt het natuurlijke afweersysteem van een ouder wordende hond te ondersteunen met optimale hoeveelheden bèta-caroteen en vitamine E.
  • Bevordert een sterke natuurlijke afweer met klinisch bewezen antioxidant.
  • Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden.
  • Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen.
  • Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren.

Beste voeding voor Yorkshire Terriërs

Ieder ras is bijzonder – en uit al die rassen hebt u de metgezel gekozen die perfect bij u past. Zorg dat hij ook zo bijzonder blijft met een uitgekiende voeding die op zijn specifieke behoeften is toegespitst. Honden zoals Yorkshire terriërs zijn niet groot, maar zijn wel groots als metgezel. EUKANUBA Volwassen droog hondenvoer voor Yorkshire terriërs is een premium voeding die is samengesteld om uw hond te helpen het fantastische dier te blijven dat hij is. Het bevat extra prebiotica en bietenpulp voor een actieve, gezonde spijsvertering. Antioxidanten bevorderen een sterke natuurlijke weerstand (klinisch bewezen) zodat uw Yorkshire terriër actief en fit blijft en nieuwe uitdagingen aan kan – iedere dag opnieuw. Calcium zorgt ervoor dat uw hond sterke botten houdt zodat hij nét dat beetje extra kan blijven geven. Verder is kip onze belangrijkste eiwitbron voor een natuurlijker dieet voor uw hond, die immers van nature een vleeseter is. Hierdoor kan hij sterke, soepele spieren opbouwen en staat hij steeds klaar voor nieuwe avonturen met u. Natuurlijk wilt u dat uw metgezel zich geweldig voelt, en dat hij er tegelijk fantastisch uitziet; daarom bevat dit rasspecifieke hondenvoer een optimale mix van omega-6 en omega-3-vetzuren die zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Tegelijkertijd is het tot wel 80% bewezen actief tegen het verharen* EUKANUBA Volwassen hondenvoer voor Yorkshire terriërs bevat 3D DentaDefense- technologie, wat bij iedere hap zorgt voor een schoner gebit, de opbouw van tandsteen met tot wel 80% vermindert en uw hond helpt een sterk gebit te houden. Een extra mineraal in deze formule reinigt het gebit en zorgt voor nog meer reductie van tandsteen en tandplaque dan EUKANUBA Volwassen voer voor kleine honden. Deze rasspecifieke voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is 100% compleet en uitgebalanceerd zodat uw metgezel op ieder gebied het beste uit zichzelf kan blijven geven. Met name Yorkshire terriërs, maar ook Cavalier King Charles-spaniëls, dwerg- en toy-poedels en Shih Tzu's zijn op hun best met EUKANUBA’s volwassen voer voor Yorkshire terriërs dat speciaal op hun behoeften is toegespitst.

Specificaties

Productnr.: 7825
Diersoort: Hond
Smaak: Kalkoen, Kip
Type voeding: Droogvoer
Aandoening/orgaan: Onderhoud
Levensfase Hond: Adult - 1 tot 7 jaar, Senior - ouder dan 7 jaar

Overtuigd van uw keuze?

Eukanuba Dog Yorkshire Terrier 2 kg

Eukanuba Dog Yorkshire Terrier 2 kg
Dit product is niet (meer) leverbaar.
  • 7825
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €59,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Eerder bekeek u