Vetramil wondzalf dier

100% natuurlijk

Vetramil® is een wondzalf op basis van honing en essentiële oliën voor oppervlakkige en diepe wonden bij kleine en grote huisdieren. De goed smeerbare crème kan direct op de wond worden aangebracht, of op een verbandgaasje. Door de vette samenstelling blijft de zalf ook in een natte omgeving goed op de huid en het wondoppervlak gefixeerd. De zalf is gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en bevat geen conserveringsmiddelen of residuen van toxische stoffen. Voor extra veiligheid wordt de honing gammabestraald.

Honing

Vetramil is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Wageningen. Vetramil bevat zuivere honing voor medische toepassingen. Deze honing wordt geproduceerd onder volledig gecontroleerde omstandigheden en heeft daardoor een reproduceerbare kwaliteit en samenstelling. De honing bevat enzymen die zorgen voor een lage pH en in een vochtig wondmilieu voor een slow-relase van kleine hoeveelheden waterstofperoxide. Hierdoor worden geïnfecteerde wonden snel schoon. Door de werking van honing komt de wond tot rust en wordt het wondhelingsproces gestimuleerd.

Essentiële oliën

Vetramil® bevat essentiële oliën die een verzorgende werking hebben op de beschadigde huid. Bovendien houden de essentiële oliën vliegen op afstand en door de bittere smaak van de essentiële oliën likken de dieren niet aan de zalf.

Toepassingen

Ondersteuning van de conditie en natuurlijke weerstand van de huid.

Vetramil Honingzalf 10, 30 en 180 gram
Goed smeerbare zalf op basis van honing en etherische oliën.
Vetramil Derma shampoo
Shampoo voor een geprikkelde huid.
Vetramil Paw Wax
Wax ter bescherming van voetzolen en bij kloven.
Vetramil Spoelvloeistof/Clean
Spoelvloeistof op basis van honing en propyleenglycol voor lokale toepassing.

Direct bestellen

U kunt de Vetramil hier bestellen

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.