Dierapotheker fris van start

Dierapotheker is altijd op zoek naar mogelijkheden om u online nog beter van dienst te zijn. Gemiddeld geeft u ons een 9,4 op basis van bijna 22.000 reviews en daar zijn wij trots op!

Frisse nieuwe webshop

De afgelopen maanden hebben wij een nieuwe webshop ontwikkeld die binnenkort live gaat. Momenteel werken wij hard aan de nieuwe webshop en uiteraard testen wij alles zorgvuldig om te zorgen dat u binnenkort het gemak van onze nieuwe webshop kunt ondervinden.

Nieuw wachtwoord

De komst van de nieuwe webshop brengt een aantal veranderingen met zich mee. Eén daarvan is dat wij u binnenkort zullen vragen éénmalig in te loggen met een tijdelijk wachtwoord, dat u per e-mail ontvangt. Daarna kunt u gewoon weer inloggen met uw eigen vertrouwde wachtwoord. We doen er alles aan om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte. 

Voordelen

Onze nieuwe webshop brengt u verschillende voordelen, waaronder:

  • Een nieuw fris design
  • Nog makkelijker navigeren
  • Nog meer winkelgemak
  • Wel heel eenvoudig bestellen, juist op mobiel

Uiteraard hoort en ziet u als eerste wanneer we live zijn!

Vragen?

Wij zijn u graag van dienst. Heeft u vragen over uw bestelling, wilt u geholpen worden bij het bestellen of heeft u een andere vraag of opmerking? Bel ons op 077-3030067 op werkdagen van 9 tot 21 uur. E-mailen kan natuurlijk ook! Neem gerust contact met ons op: info@dierapotheker.nl


Britt Holle
Dierapotheker.nl

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Mogelijk iets voor u?

Uw korting -25%
Equitop Myoplast 1.5 kg
89,15 € 66,86 €
Direct leverbaar
Gratis 132 Petpunten