Audevard middelen voor het paard

Het farmaceutisch bedrijf Laboratoire Audevard is al meer dan 35 jaar de bevoorrechte partner van dierenartsen voor paarden en paardenprofessionals. Deze lange carrière berust op enkele solide garanties.

Onderzoek en ontwikkeling

  • Formules ontwikkeld door dierenartsen
  • Selectie van zeer effectieve ingrediënten die worden bekrachtigd door klinische studies
  • Een continue focus op nieuwe ontwikkelingen, zodat u kunt profiteren van de nieuwste geavanceerde wetenschap

Precieze Knowhow

  • Koude granulatie: hitte kan de eigenschappen van bepaalde ingrediënten wijzigen. Dat is bijvoorbeeld het geval voor vitaminen waarvan de concentratie sterk afneemt als ze worden blootgesteld aan warmte.
  • Afzonderlijke granulatie van vitaminen en mineralen om interactie en afbraak te vermijden.

Veiligheid

Farmaceutisch bedrijf

  • Antidopingprogramma:

De aanwezigheid van dit logo op het etiket waarborgt dat:

  • de formule geen ingrediënten bevat waardoor de dopingtest een positief resultaat oplevert
  • Elke batch van het product wordt geanalyseerd door de LCH (Laboratoire des courses hippiques, Laboratorium voor Paardenrennen).

Bestellen Audevard producten

U kunt hier alle Audevard producten voor uw paard met korting bestellen.
Bestel veilig en zeker bij de Dierapotheker.

Motorisch assortiment Audevard

Ekyflex Arthro
Ter ondersteuning van de gewrichten. Biedt de nodige nutriënten voor het kraakbeen van paarden waarvan de gewrichten sterk worden belast.
Ekyflex Tendon
Ondersteuning van de pezen en ligamenten. Essentiële nutriënten voor stevige en elastische weefsels zoals de pezen of ligamenten. kan preventief worden ingezet bij paarden tijdens de training bij gevoelige pezen.
Ekyflex Osteo
Specifieke nutriënten voor het paard dat behoefte heeft aan botversterking: Calcium, vitamine D3, MBP, Silica. Kan worden gebruikt bij veulens in de groei.
Ekyflex Nodolox
Motorisch comfort. Mix van planten: schietwilg, boswelia en quercetin aangevuld met een extra hoeveelheid omega-3. Aangepast aan de voorschriften van de competitie: Dit product bevat salicine, de 6 dosissen van 30 gram korrels en 3 spuiten per dag voor de wedstrijden niet overschrijden.
Ekyflex Mobility
Ondersteuning van de gewrichten. Vloeibare formule op basis van harpagophytum en hyaluronzuur. De toediening van producten met harpagophytum procumbens ten minste 48 uur voor de wedstrijd stoppen.
Harpagyl
Concentraat van Harpagophytum. Formule rijk aan erkend Harpagophytum geselecteerd op kwaliteit. De meest geconcentreerde formule. De toediening van producten met harpagophytum procumbens ten minste 48 uur voor de wedstrijd stoppen.

Ademhalingstelsel Audevard producten

Balsamic Control
Comfortabele ademhaling (stof, pollen). Formule speciaal ontworpen voor paarden die zich bevinden in een omgeving met veel pollen, stof,.. Kan gedurende het hele jaar worden gebruikt.
Balsamic Air
Comfortabele ademhaling (koude, lagere temperaturen). Geconcentreerd met etherische oliën (eucalyptus, tijm). Kan worden verstoven in de omgeving.
Ekybleed
Inspanning van het ademhalingsstelsel. Nutriënten die zijn aangepast aan de behoeften van het paard tijdens de voorbereiding op ademhalingsinspanningen. Een combinatie van planten voor paarden met een neiging tot bloeden tijdens werkzaamheden.
Immuno RS
Een supplement voor het paard tijdens de risicoperiode en bij veranderingen in de omgeving (koude periode, verandering van stalgenoot, spenen). Bevat Echinacea en Glucafeed, een ingrediënt waarvoor studies werden uitgevoerd op het paard.

Spijsverteringsstelsel Audevard producten

Ekygard
Ondersteuning van de maag. Complete formule: filmvormend effect, selectie van aangepaste planten, pre- en probiotica. Gebruik op lange termijn.
Ekymash Booster
Verteringscomfort. Uitgebreide formule: bevat psyllium, tijm en pepermunt. Voor gebruik bij paarden bij de hervatting van het voeren. Vloeibare formule, makkelijk toe te dienen.
Bo Yea Sacc Ultra
Vangt mycotoxines, pre- en probiotica. Innovatieve formule die pre- en probiotica combineert met een selectieve mycotoxinebinder. Ondersteuning van het voer, aangepast aan verschillende situaties: tegenvallende prestaties, gewichtstoename, zogen, ..

Spieren Audevard producten

Myostem Mass
Ontwikkeling van de spiermassa. Draagt bij in het voorzien van de essentiële nutriënten voor de spieren naar de behoefte van het paard. Dit is de meest geconcentreerde formule hiervoor.
Myostem Protec
Voor de spierweerstand. Geconcentreerde formule met antioxidanten: vitamine E en Selenium, SOD. Biedt aanvullende lysine.

Audevard product voor de voorbereiding op inspanning

Redplex+
Voor kracht en prestaties. Bedoeld voor paarden in training, tijdens de wedstrijdperiode of wanneer de topvorm van het paard afneemt… Zichtbare tevredenheid vanaf de eerste week van gebruik.

Herstel producten van Audevard

Ekyrenal
Voor de herstelfase. Exclusieve formule op basis van mariadistel, cactusvijg en paardenbloem. Te gebruiken na de inspanning, bij verandering van het voer of wisseling van seizoen. Met aroma van abrikoos.
Vetidral
Elektrolyten. Aanvulling van elektrolyten bij sterke transpiratie. Met aroma van appel.

Audevard producten voor het gedrag

Zzen
Voor angstige en “hete” paarden. Ondersteuning voor paarden die gevoelig zijn voor stress door trainingen, een wedstrijd, transport of verandering van omgeving. Heeft geen invloed op de werkwilligheid of de sportieve prestaties.
Confidence Equine
Rustgevende feromonengel. Richt zich op de focus en de concentratie van het paard. Per dosis verpakt. Vermindert de prestaties niet.

Hoef producten van Audevard

Biotinum
Voor de hoeven, vacht, manen en staart. D-Biotine (20mg/dag) van hoge kwaliteit en Keracomplex, voor de groei van het hoornweefsel, de vacht, manen en staart. Pure “biotine” binnen handbereik.
Hoof Biotine
Voor beschadigde hoeven. Biedt de nutriënten die nodig zijn voor de opbouw van beschadigde hoeven en hoornweefsel: 20 mg/dag van D-Biotine en specifieke planten. Unieke formule met een combinatie van nutriënten en planten.

Neonatalogie producten van Audevard

Nurtene
Ontwikkeld voor de fokkerij ter voorbereiding van het dekseizoen. Voor fokmerries en hengsten.
Lactofoal
Aangepaste melk voor veulens. Specifieke melk die het nutriëntenprofiel van de moedermelk nabootst om te voldoen aan de specifieke behoeften van het veulen (proteïne-niveau, vetstoffen). Bevat geen palmolie.
Bonutron Start
Voor de groei en vitaliteit van zeer jonge veulens. Formule die geconcentreerde mineralen en vitaminen en estherische muntolie bevat voor veulens tijdens de eerste weken van hun leven. Met essentieel koper en zink voor de botten.
Immunofoal
Voor het pasgeboren veulen. Exclusieve formule die is aangepast voor pasgeboren veulens die behoefte hebben aan extra immunoglobulines G (IgG). Klaar voor gebruik. Speen kan direct op de fles geplaatst worden.

Audevard producten voor uitwendig gebruik

Ekylaxyl
Gel op basis van arnica. Voor de ontspanning van de spieren, voor of na inspanning. Voor een efficiënte massage. Houdt de handen droog en schoon na aanbrengen.
Tendilax Antiphlogistic
Warme klei. Bij ongemakken aan de spieren of gewrichten na een intensieve inspanning bij sportpaarden. Kan worden opgewarmd in enkele minuten tijd in de magnetron of au bain marie.

Capsiblist
Verwarmende gel. Lokaal aanbrengen op de pezen en gewrichten. Met essentieel koper en zink voor de botten. Bevat Capsaicine, er wordt aangeraden om ten minste 6 dagen te wachten om deel te nemen aan een wedstrijd na toepassing van het product.
Iodblist
Verwarmende oplossing. Aan te brengen op de gewrichten. Wekt een zachte warmte op. Dopingvrije formule: kan worden gebruikt tot aan de dag van de wedstrijd.

Insect producten van Audevard

Flymax Nana
Geurbescherming. Speciaal geformuleerd om een verfrissende geurige bescherming te bieden rond het paard. Blijft goed op de vacht zitten. Maakt geen vlekken en plakt niet.
Flymax Derm
Beschermende huidlotion. Paarden waarvan de huid gevoelig is geworden tijdens het zomerseizoen door insectenbeten. Op basis van 5 etherische oliën.

Huidverzorgende prodcuten van Audevard

Tifene Pommade
Veelzijdige huidcrème. Bescherming van de huid tegen invloeden van buitenaf, zoals water, stof, insecten. Etherische olie op basis van citronella.
Tifene Gel
Beschermende huid hydrogel. Hydrogel verrijkt met hyaluronzuur en estheriche oliën. Beschermend filmvormend effect.

Bestellen Audevard producten

U kunt hier alle Audevard producten voor uw paard met korting bestellen.
Bestel veilig en zeker bij de Dierapotheker.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Bestel veilig en zeker bij de Dierapotheker:

Uw korting -5%
Audevard Ekygard
Audevard Ekygard
vanaf 7,62 € 7,21 €
Uw korting -5%
Audevard Balsamic Control
Audevard Balsamic Control
vanaf 53,85 € 51,20 €