Calibra Hond Life Senior Medium and Large Breed Chicken

2-5 werkdagen
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 1 € 13,50
vanaf 2 € 12,83

Verpakking:

Aantal
P Gratis 13 Petpunten
  • 8656
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €49,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Calibra Hond Life Senior Medium and Large Breed Chicken is een volledig droogvoeder voor senior honden (>10 kg) van middelgrote en grote rassen.

  • Calibra Hond Life Senior Medium and Large Breed Chicken is een droogvoeding ontwikkeld voor middelgrote en grote senior honden.
  • Het is rijk aan voedingsstoffen voor de gewrichten voor een intensieve ondersteuning van de gewrichten en spieren en botten van oudere honden.
  • Deze zeer goed verteerbare, volledige droogvoeding voor honden met kip en een verlaagd gehalte aan granen is ook geschikt voor het  gevoelige spijsverteringsstelsel van senior honden.

Hypoallergeen

  • Hoog gehalte aan kip, verlaagd gehalte aan granen (alleen rijst).
  • Zeer goed verteerbaar, hypoallergeen recept (0% tarwe, 0% soja, 0% maïs).
  • Verhoogd gehalte aan gewrichtsondersteunende voedingsstoffen die helpen de gewrichten te beschermen en de mobiliteit ondersteunen.
  • Calibra voeding geadviseerd door Europese dierenartsen.

Samenstelling 

Kip (40 %), rijst (28 %), brouwersrijst (8 %), gedroogde appelpulp (6 %), gedroogde bietenpulp, gehydrolyseerd gevogelte-eiwit (3 %), gevogeltevet (3 %, met tocoferolen als conserveringsmiddel), gist, gehydrolyseerde kippenlever (2 %), zalmolie (2 %), glucosamine (260 mg/kg), gedroogde rozemarijn en tijm (200 mg/kg), chondroïtinesulfaat (160 mg/kg). Toevoegingsmiddelen: Mannanoligosacchariden (120 mg/kg), β-glucanen (100 mg/kg), fructo-oligosacchariden (70 mg/kg), Mojave yucca (80 mg/kg), Lactobacillus acidophilus HA – 122 geïnactiveerd (15 × 109 cellen/kg).

Voeradvies

U kunt de dagelijkse hoeveelheid aanpassen aan leeftijd, activiteit en omgeving van de hond. Let op een optimale fysieke conditie van de hond en vermijd overvoeding. Het wordt aanbevolen het voer droog op te dienen of bevochtigen met water of bouillon. Zorg dat er altijd vers water ter beschikking staat. 
Gewicht volwassen hond (kg) 10  15  20  25  30  35  40  45  50  60  70  80  90 
Dagelijkse hoeveelheid (g): 140  180  230  270  300  350  380  430  450  510  580  640  700 

Wat is Calibra Dog Life voer?

Life van Calibra is een voedingslijn die speciaal ontworpen is om uw hond een leven lang te voeden. In de verschillende fases van zijn leven heeft een hond verschillende voedingsbehoeften – met name als het om de samenstelling en energiewaarde gaat. Gedurende het hele hondenleven is een goede spijsvertering van essentieel belang. Jonge honden hebben vooral behoefte aan optimale groei en ontwikkeling evenals ondersteuning van het immuunsysteem. Voor de senioren onder de honden is een goede balans tussen opgenomen en verbruikte energie cruciaal. Ook honden van verschillende maten hebben verschillende behoeften. Bij de ontwikkeling van Life is ook hiermee rekening gehouden door o.a. met zorg de ideale brokjesgrootte te bepalen. Alle Calibra Life-voedingen zijn hypoallergeen en bevatten één primaire eiwitbron. Ten minste 80-90 % van het totale eiwitgehalte is van dierlijke oorsprong. Zorgvuldig geselecteerde speciale bestanddelen ondersteunen het bedoelde effect van de voeding. Alle Life-voedingen zijn bijzonder lekker en licht verteerbaar, dankzij de hoge kwaliteit van de bestanddelen.

Specificaties

Productnr.: 8656
Diersoort: Hond
Smaak: Kip
Type voeding: Droogvoer
Gewicht hond: Speciaal voor middelgrote honden, Speciaal voor grote honden
Aandoening/orgaan: Onderhoud
Levensfase Hond: Senior - ouder dan 7 jaar

Overtuigd van uw keuze?

Calibra Hond Life Senior Medium and Large Breed Chicken

Calibra Hond Life Senior Medium and Large Breed Chicken
2-5 werkdagen
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 1 € 13,50
vanaf 2 € 12,83

Verpakking:

Aantal
P Gratis 13 Petpunten
  • 8656
P Verwerven petpunten nu
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €49,-
Onze standaard verzendkosten zijn €3,95. Vanaf €49,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

Eerder bekeek u