Hill's dieetvoer voor uw hond

Hill Hill Hill Hill's dieetvoer voor uw hond

Waarom wij Hills™ dieetvoer adviseren?

Uw huisdier is kwaliteitsvoeding waard.

  • Tegenwoordig beschikken we over meerdere soorten kwaliteitsvoeders.
  • Maar er zijn zoveel soorten en merken op de markt, dat u als huisdiereigenaar mogelijk door de bomen het bos niet meer ziet.
  • Een juiste voeding is van groot belang voor de gezondheid van uw huisdier.
  • Veel ziekten en aandoeningen kunnen voorkomen worden door een goede voeding of een speciaal dieet.
  • Wij willen u hierover zo goed mogelijk adviseren.

Zo lang mogelijk samen plezier

Hills™ is een Amerikaans bedrijf dat zich toelegt op de productie van hoogwaardige diervoeders. Hills™ wil hiermee bereiken dat eigenaren van honden en katten zo lang mogelijk plezier hebben van een gezonde hond of kat en wij sluiten ons hierbij graag aan. Het bedrijf produceert al vele jaren verschillende dieetvoeders, onder andere voor nier- en blaasproblemen, voedselallergieën, suikerziekte, overgewicht, hartaandoeningen en leverproblemen. Als dierenartsen maken wij hier al jarenlang gebruik van met goede resultaten. Daarbij krijgen we een goede technische ondersteuning. Een voorbeeld hiervan is het gratis onderzoek van blaasstenen, zodat dan het juiste dieetvoer ter preventie van nieuwe stenen ingezet kan worden. Ook de reguliere honden- en kattenvoeders van Hills™ vindt u in het assortiment van Dierapotheker.nl en in onze klinieken.

Wij willen samen met Hills™ dat u zo lang mogelijk kunt genieten van en met uw huisdier.

Team Gezelschapsdieren Dierenkliniek Horst
T 077-3982169, E dierenarts@daphorst.com


Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0