Feliway voor katten

Feliway voor katten Feliway voor katten Feliway voor katten Feliway voor katten

Feliway is een gebruiksvriendelijk product, dat u helpt om een liefdevolle en comfortabele thuisomgeving te creëren waar uw kat meer tijd met u wilt doorbrengen.

  • De speciale geur (reukloos voor mensen en andere dieren) die Feliway gebruikt is een synthetische kopie van het feromoon dat katten van nature achterlaten wanneer zij zich veilig en comfortabel voelen in hun omgeving.
  • Telkens wanneer een kat zijn neus wrijft tegen objecten in huis, laat dat een feromoon achter om zijn territorium te markeren.

Stabiele leefomgeving

Zelfs kleine veranderingen in uw huis kan uw kat van slag brengen en hem ervan weerhouden om dit feromoon achter te laten, hetgeen hem onzeker kan maken en stress kan verhogen. Activiteiten, zoals uw huis herinrichten, meubels verplaatsen, verhuizen, gasten op bezoek hebben en naar de kattenopvang gaan, zullen deze natuurlijke feromonen verwijderen en stress veroorzaken. Uw kat kan ook beïnvloed worden door veranderingen in uw thuissituatie en rooster; een nieuw gezinslid zoals een baby of nieuwe partner, een nieuwe baan waardoor u meer van huis bent etc. Katten zijn erg gevoelig voor routine en een stabiele leefomgeving.

Stress

Stress kan weer leiden tot ongewenst gedrag, zoals minder interactie met u, zich verstoppen, algemeen wangedrag of zelfs krabben of sproeien. Met het gebruik van Feliway helpt u de geur te behouden die uw kat een gevoel van veiligheid en rust geeft en  helpt de stress te verminderen bij uw kat. Hiermee creëert uw een thuis waar u en uw kat altijd “samen gelukkig” kunnen zijn. 

Met korting bestellen

Naar de Feliway producten van Dierapotheker.nl met korting.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0