Equilin voor uw paard

Equilin voor uw paard Equilin voor uw paard Equilin voor uw paard Equilin voor uw paard

De onvrede over de paardenvoeding en supplementenmarkt en het idee om wel goed onderbouwde producten te willen en kunnen maken, is de eerste aanzet tot Equilin geweest. 

Drs. Annette van Weezel Arrens zag door de bomen het bos niet meer. In 2008 is zij begonnen met Equilin. De Equilin producten bestelt u via de website van Equilin, met de code 'DIER5961' ontvangt u €5,- korting.

Natuurlijke omgang

"Het zo natuurlijk mogelijk omgaan met het paard".
Voor Annette van Weezel wil dit zeggen: het paard benaderen vanuit het dier zelf in zowel de huisvesting, voeding en omgang. Goed resultaat boeken met de door Equilin ontwikkelde producten wordt geoptimaliseerd als indien nodig ook de huisvesting en/of het stalmanagement kan worden aangepast.
Hiernaast genoemde feiten waren uitgangspunt voor de Equilin producten. De ingrediënten die in de basisproducten zitten (BASIC en IMMUNO), komen niet of onvoldoende voor in de ‘normale’ voeding (ruw- en krachtvoer). Om het welzijn van het paard te garanderen, is het essentieel dat alle voedingsstoffen worden aangeboden, zodat het paard in staat is zijn lichaam gezond te kunnen houden. Bij tekorten aan voedingsstoffen ontstaan vroeg of laat (sub)klinische verschijnselen die zich kunnen uiten in verminderde prestatie en/of ziekten.


Supplementen die er toe doen

Equilin produceert voedingssupplementen die er werkelijk toe doen. In juiste verhoudingen en effectieve doseringen, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
En de formule lijkt te kloppen, magnesium en vitamine E zijn het uitgangspunt van BASIC en IMMUNO, dit is aangevuld met plantaardige omega 3 vetzuren (DHA en EPA), probiotica, MSM en een mycotoxinenbinder en wordt geperst in een smakelijke brok. 

De Equilin producten zijn verkrijgbaar in onze dierenkliniek in Horst en te bestellen op de Equilin website.

 

 

 

 

Team Paardendierenartsen Dierenartsenpraktijk Horst
T 077-3982169, E dierenarts@daphorst.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0