Groene Os

Groene Os

De Groene Os Veterinair is een bedrijf dat gezondheidsproducten ontwikkelt voor dieren. Deze producten bevatten natuurlijke bestanddelen van eerste klas kwaliteit.

 Het ontwikkelen van de producten gebeurt in samenwerking met artsen.
 Hierbij wordt gebruik gemaakt van visies afkomstig uit verschillende geneeswijzen, zoals Westerse, Chinese en Indiase geneeswijzen.
 De producten van De Groene Os zijn ontwikkeld vanuit een holistische visie.
 Dit wil zeggen dat de producten niet alleen gericht op de klacht werken maar ook op de achterliggende (fysieke en mentale) oorzaken, waardoor het dier sneller herstelt.

Zuiver

Groene Os levert producten die volgens de GMP (Good Manufacturing Practices) richtlijnen voor de farmaceutische industrie geproduceerd zijn. Alle grondstoffen worden gecontroleerd en geanalyseerd op zuiverheid en effectiviteit.

Daarnaast streeft Groene Os ernaar allergenen uit de producten te weren, Groene Os kiest daarom voor de meest zuivere vorm van onze grondstoffen; grondstoffen die niet zijn blootgesteld aan negatieve invloeden zoals kunstmest, luchtvervuiling, genetische manipulatie of afkomstig van slechte oogst of teelt.

Kortom: op een eerlijke en natuurlijke manier een gezond dier.


Naar de Groene os producten voor uw dieren
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0