Thundershirt kat Medium

Thundershirt kat Medium

voordeel 5%

Van:
€41,25

Voor:
€39,19

+ 39 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Thundershirt is een bewezen hulpmiddel om angst bij honden en katten te stoppen: onweer, vuurwerk, alleen zijn, auto rijden, en andere zaken die angst veroorzaken.

Thundershirt werkt door het aanbrengen van druk op het lichaam van de kat. Hierdoor wordt de kat rustig. Vaak werkt het al de eerste keer, sommige katten moeten echter even wennen aan het dragen van de Thundershirt.

Maatvoering

  • Maat           Borstomvang      Gewicht
  • Small          22 cm-31 cm       <4 kg
  • Medium      31 cm-41 cm       4-6 kg
  • Large         41 cm-58 cm      7-11 kg

Hoe het werkt?

Het gepatenteerde ontwerp van Thundershirt geeft een zachte, constante druk. Dit heeft een kalmerend effect op de meeste katten, als ze angstig, bang zijn of zeer actief zijn. Enquêtes die zijn ingevuld door meer dan 1000 Thundershirt gebruikers, geven aan dat meer dan 85% van de honden aanzienlijke vermindering van angstsymptomen hebben bij gebruik van Thundershirt.

Deskundigen geloven dat druk een kalmerend effect op het zenuw stelsel heeft. Het met behulp van druk verlichten van angst is al jarenlang een gangbare praktijk. Bijvoorbeeld: TTouch hond trainers gebruiken druk om een grote verscheidenheid van angsten aan te pakken. Dierenartsen gebruik druk om vee te ontspannen wanneer zij vaccinaties krijgen. Bij mensen met autisme wordt druk gebruikt voor het verlichten van hun voortdurende angst. Kinderen met bepaalde gedragsproblemen gebruiken druk t-shirts en verzwaarde vesten om te ontspannen en te concentreren. Ouders wikkelen hun pasgeboren kind in doeken om het te troosten en tot rust te brengen.

Hoe te gebruiken?

Thundershirt is een uitstekende behandeling voor de meeste soorten angst bij kattn. Voor vele angsten raden wij aan alleen een Thundershirt om te doen en te observeren wat het resultaat is. Het is heel goed mogelijk dat er meteen een aanzienlijke verbetering optreed. Voor meer gecompliceerde gevallen van de angst raden we Thundershirt aan als onderdeel van een gedrags wijziging programma.

Het is niet de bedoeling dat een kat de Thundershirt de gehele dag draagt.

Verpakking: 1 stuk maat Medium. 

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€41,25

Voor:
€39,19

+ 39 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€41,25

Voor:
€39,19

+ 39 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0