Specific Kidney Support FKW-P 4 x 12 x 85 gram

Specific Kidney Support FKW-P 4 x 12 x 85 gram Specific Kidney Support FKW-P 4 x 12 x 85 gram Specific Kidney Support FKW-P 4 x 12 x 85 gram

voordeel 15%

Van:
€71,80

Voor:
€61,03

+ 61 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

SPECIFIC FKW-P – Kidney Support is ontwikkeld als voedingsondersteuning voor volwassen katten met een verminderde lever- of nierfunctie. 

  • Rijk aan Omega 3 uit vis, een laag gehalte aan eiwitten en uitgebalanceerde vitaminen en mineralen te ondersteunen en de nieren te ontlasten. 
  • Dit natvoer wordt ook gebruikt om de vorming van calciumoxalaat-, uraat- of cystine-gruis tegen te gaan.
  • Voor volwassen katten met een hart- of nierziekte of met calciumoxalaat-, uraat- of cystine-gruis.

Waarom kiezen voor Ondersteuning nieren

  • Het product bevat een hoge concentratie visolie voor een gezond hartritme en gezonde bloeddruk en het ondersteunt tevens de nierfunctie.
  • Het beperkte fosforgehalte ondersteunt een normale bloeddruk en nierfunctie. 
  • Verlaagd mineraal- en eiwitgehalte om de nieren te ontlasten. Om toch te voldoen aan de eiwit-behoeften, zijn eiwitten met een hoge biologische waarde toegevoegd. 
  • Met minder eiwitten en toegevoegd kaliumcitraat kan de alkalische urine die ontstaat, de vorming van calciumoxalaat-, uraat- of cystine-gruis tegengaan.

Voedingstabel

De afbeelding hierboven weergeeft het aantal aanbevolen gram per dag.

Verpakking: 4 x 12 x 85 gram.

 

 

 

 

 

 

voordeel 15%

Van:
€71,80

Voor:
€61,03

+ 61 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 15%

Van:
€71,80

Voor:
€61,03

+ 61 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0