Royal Canin Babycat Milk 300 gram

Royal Canin Babycat Milk 300 gram Royal Canin Babycat Milk 300 gram Royal Canin Babycat Milk 300 gram

voordeel 10%

Van:
€25,42

Voor:
€22,88

+ 22 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Royal Canin Babycat Milk is een kittenmelk voor katten vanaf de geboorte tot het spenen (2 maanden).

Bij een te groot nest, onvoldoende moedermelk of wanneer een kitten bij de moeder wordt weggehaald, is een vervangende moedermelk noodzakelijk. Babycat Milk is een uitstekend alternatief aangezien deze over soortgelijke eigenschappen beschikt als de moedermelk.

Kan worden voorgeschreven bij

  • Gebrek aan moedermelk
  • Groot nest
  • Te weinig moedermelk
  • Moederloze kittens
  • Van geboorte tot spenen

Prima alternatief

Een vervangende moedermelk is noodzakelijk: bij een te groot nest, onvoldoende moedermelk of wanneer een kitten bij de moeder wordt weggehaald. Babycat Milk is een uitstekend alternatief, aangezien deze over soortgelijke eigenschappen beschikt als de moedermelk. Babycat Milk heeft een laag lactosegehalte(melksuiker) vanwege problemen die jonge kittens hebben met het verteren van een overmaat aan lactose. Om deze reden is koemelk, die door een hoog lactosegehalte wordt gekenmerkt, geen geschikte optie. Babycat Milk heeft een hoog energiegehalte, vanwege de snelle gewichtstoename (10 g/dag) van het kitten. Het is sterk aan te bevelen om het kitten dagelijks te wegen om zijn groei te controleren. Babycat Milk levert een bijdrage aan de ontwikkeling en de goede werking van de vitale functies van het kitten (zenuwstelsel, gezichtsvermogen, hart).

Verpakking: 300 gram incl. zuigfles, speen en maatschepje.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€25,42

Voor:
€22,88

+ 22 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€25,42

Voor:
€22,88

+ 22 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0