ColOCat SanoBest 150 gram

ColOCat SanoBest 150 gram ColOCat SanoBest 150 gram ColOCat SanoBest 150 gram ColOCat SanoBest 150 gram

voordeel 25%

Van:
€56,08

Voor:
€42,06

+ 42 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Col-O-Cat is een goed oplosbaar poeder en een 100% natuurlijk product.

  • Het dient als eerste melk voor de kittens als aanvulling of vervanging van de moedermelk.

Col-O-Cat kan ook toegediend worden aan volwassen katten voor 

1. Bevorderen van een goede darmwerking
2. Ondersteunen van het immuunsysteem
3. Verhogen van de weerstand

Productinformatie

  • Colostrum is de eerste melk die een koe geeft aan het kalf om in de eerste levensfase weerstand op te bouwen. In colostrum zitten veel antistoffen (immunoglobulinen) en een groot aantal stoffen die een positieve werking hebben op het goed functioneren van het lichaam van uw kat. Enkele belangrijke stoffen zijn vitaminen, mineralen, alle essentiële aminozuren, groeifactoren en eiwitten die noodzakelijk zijn om een goede gezondheid te houden of te krijgen.
  • Antistoffen hebben de eigenschap om antigenen (lichaamsvreemde stoffen) te binden en onschadelijk te maken. De concentratie van antistoffen is het hoogst als de colostrum binnen 12 uur wordt afgenomen. Col-O-Cat is daarom gemaakt van 12-uurs colostrum.
  • Katten en kittens zijn gebaat bij Col-O-Cat doordat het product functioneert als moedermelkvervanger voor kittens en als weerstandsbooster voor katten. Col-O-Cat verhoogt de weerstand, ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij aan het goed functioneren van het maagdarmkanaal. Een goede werking op de gezondheid van de kat uit zich door een glanzende vacht.

Verpakking: 150 gram.

 

 

 

 

 

 

voordeel 25%

Van:
€56,08

Voor:
€42,06

+ 42 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 25%

Van:
€56,08

Voor:
€42,06

+ 42 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0