Hills VetEssentials Mature Adult Neutered Cat 3.5 kg

Hills VetEssentials Mature Adult Neutered Cat 3.5 kg

Hill's Vet Essentials is helaas niet meer beschikbaar. Voor alternatieven kunt u deze producten bekijken of contact met ons opnemen voor advies.Hill’s VetEssentials Mature Adult Neutered Cat is een dieetvoer van de dierenarts voor gesteriliseerde en gecastreerde katten vanaf 7 jaar.

  • Katten die gecastreerd of gesteriliseerd zijn hebben een veel grotere kans op problemen met de urinewegen en overgewicht, zeker bij oudere katten.
  • Dit is een complete dieetvoeding die 5 essentiële behoeftes van uw gesteriliseerde of gecastreerde kat tegemoet komt voor een optimale vitaliteit.
  • Deze kattenbrokken bevatten de Hill’s Gewichtscontroleformule, wat betekent dat dit voer een lager energie en vetgehalte heeft en L-Carnitine bevat.

Geschikt voor

Jonge gesteriliseerde/gecastreerde katten van beide geslachten vanaf 6 maanden tot 6 jaar.

Gebitsreinigende kattenbrokken

De speciale, klinisch bewezen, structuur van Hill’s VetEssentials Mature Adult Neutered Cat zorgen ervoor dat het tandoppervlak schoongeveegd wordt. Hierdoor wordt de vorming van tandplak en tandsteen verminderd en zorgt het ook voor gezond tandvlees.

Houdt uw kat op ideaal gewicht

De energiedichtheden en de vetten in dit smakelijke voer zijn gecontroleerd waardoor gewichtstoename voorkomen wordt. Een verhoging in vezels voorkomt hongergevoel waardoor uw kat sneller vol raakt. Dit helpt uw kat op het ideale gewicht te blijven.

Vermindert haarballen

Ingeslikte haren worden door de vezels in Hill’s Young Adult geholpen om door het spijsverteringskanaal afgevoerd te worden. Hierdoor wordt de opstapeling van haren en daarmee de vorming van haarballen verminderd.

Zorgt voor vitale organen en urinewegen

De vitale organenfuncties worden ondersteund in verband met veilige hoeveelheden zout en fosfor. De nieren worden in het bijzonder ondersteund. De gezondheid van de urinewegen worden ondersteund door gecontroleerde waardes van mineralen (magnesium, fosfor) en pH.

Niet geschikt voor

Kittens jonger dan 6 maanden.
Drachtige of zogende poezen (hiervoor is Hill’s VetEssentials Kitten geschikt).

Verpakking: 3.5 kg.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0