Hills VetEssentials Young Adult Neutered Cat 8 kg

Hills VetEssentials Young Adult Neutered Cat 8 kg

Hill's Vet Essentials is helaas niet meer beschikbaar. Voor alternatieven kunt u deze producten bekijken of contact met ons opnemen voor advies.Hill’s VetEssentials Young Adult Neutered Cat Kip is een dieetvoer voor gesteriliseerde en gecastreerde katten vanaf 6 maanden tot 7 jaar.

  • Katten die gecastreerd of gesteriliseerd zijn hebben een veel grotere kans op problemen met de urinewegen en overgewicht.
  • Dit is een complete dieetvoeding die 5 essentiële behoeftes van uw gesteriliseerde of gecastreerde kat tegemoet komt voor een optimale vitaliteit.
  • Deze kattenbrokken bevatten de Hill’s Gewichtscontroleformule wat betekent dat dit voer een lager energie en vetgehalte heeft en L-Carnitine en L-Lysine.
  • Hill’s VetEssentials Young Adult Neutered Cat Kip is voor jonge gesteriliseerde/gecastreerde katten van beide geslachten vanaf 6 maanden tot 6 jaar.

Houdt de urinewegen gezond

De urinewegen kunnen nog wel eens problemen geven. Met Hill’s VetEssentials worden de urinewegen van uw kat door gecontroleerde waardes magnesium, fosfor en pH ondersteund om gezond te blijven.

Glanzende vacht en gezonde huid

Omega-6 vetzuren zorgen voor een gezonde, soepele huid en glanzende vacht.

Goed werkend spijsverteringskanaal

Veel katten hebben last van het spijsverteringskanaal, wat ondere andere door haarballen komt. De speciale samenstelling van Hill’s VetEssentials Young Adult Neutered Cat Kip zorgt voor een gezond spijsverteringskanaal en een vaste ontlasting.

Vitale organen

De vitale orgaanfuncties worden ondersteund in verband met veilige hoeveelheden zout en fosfor. De nieren worden in het bijzonder ondersteund. De gezondheid van de urinewegen worden ondersteund door gecontroleerde waardes van mineralen (magnesium, fosfor) en pH.

Niet geschikt voor

Kittens jonger dan 6 maanden.
Drachtige of zogende poezen.

Verpakking: 8 kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0