Biodor Animal Conc Geuroplosser en Reiniger 1 liter

Biodor Animal Conc Geuroplosser en Reiniger 1 liter

Dit product is alleen nog leverbaar als 10 liter verpakking of als ready to go spray.

 

Biodor Animal reinigt en verwijdert nare geurtjes effectief en langdurig.

  • Overal waar dieren zijn of worden behandeld, ontstaan soortgelijke problemen: de omgeving wordt voortdurend blootgesteld aan organische verontreiniging.
  • Zweet, speeksel en uitwerpselen en urine, bijvoorbeeld van nerveuze dieren, laten vuil en onaangename geuren achter.
  • Gladde oppervlakken zijn weliswaar eenvoudig te reinigen, maar in voegen, scheuren en poreuze oppervlakken dringen resten van organische verontreinigingen diep door en hier ligt meestal de oorzaak van de geurproblemen.
  • Conventionele chemische reinigings­middelen lossen dit probleem niet op en werken meestal alleen aan de oppervlakte; sprays en geparfumeerde oliën maskeren slechts kort de nare geur en zelfs desinfecterende middelen helpen niet.
  • Biodor is microbiologisch en milieuvriendelijk.

Microbiologisch

Biodor Animal is een goed microbiologisch reinigingsmiddel dat geurproblemen definitief kan oplossen. De micro-organismen in de Biodor Animal-producten ontleden organische verontreinigingen en residuen niet enkel aan het oppervlak, maar ook in de ondergrond. Het principe is eenvoudig: de goede bacteriën uit het reinigingsmiddel elimineren de bacteriën en kiemen die de geur veroorzaken, zodat de hygiëne verbetert. Regelmatig gebruik van een microbiologisch reinigingsmiddel zorgt voor het behoud van deze aantoonbare hygiëneverbetering; ongewenste geuren verdwijnen permanent. Biodor Animal is universeel inzetbaar: het kan gebruikt worden voor het reinigen van vloeren, meubilair, kooien, kattenbakken, honden­manden en textiel, zoals tapijten en bekleding. Biodor Animal is dan ook een goede keuze voor iedereen die dieren heeft of met dieren werkt.

Sprayflacon

U vindt hier de speciale sprayflacon.

Verpakking: 1 liter geconcentreerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0