Phytotreat Cysticat Extra Liquid 120 ml

Phytotreat Cysticat Extra Liquid 120 ml

voordeel 5%

Van:
€26,95

Voor:
€25,60

+ 25 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Phytotreat Cysticat-Extra Liquid is een smakelijk aanvullend diervoeder in vloeibare vorm ter ondersteuning aan het behoud van een goede blaasfunctie van katten.

  • CystiCat-Extra Liquid is een smakelijk voedingssupplement in vloeibare vorm.
  • Het bevat N-acetyl-D-glucosamine, dat de blaaswand beschermt en daarmee ondersteuning geeft van een vitale blaasfunctie ondersteunt van de kat.
  • Tevens bevat Cysticat de natuurlijke stof L-tryptofaan hetgeen een precursor is van serotonine, een neurotransmitter welke  bekend staat om de positieve invloed op de gemoedstoestand.
  • Cysticat-Extra Liquid zit in een handige sprayfllacon en de inhoud van de  flacon is genoeg voor ongeveer zes maanden bij een kat van 4,5 kg.

Gebruik 

Goed schudden voor gebruik. Kan tegelijk met het gewone voer gegeven worden. Eén pompslag (1,2 ml) per 4,5 kg lichaamsgewicht over het voer sproeien. Deze dosering komt overeen met ca. 125mg N-acetyl-D-glucosamine en 37,5 mg-Tryptofaan per dosering.
Week 1: tweemaal daags 1 pomp.
Week 2-4: éénmaal daags 1 pomp.
Onderhoud: eenmaal daags 1 pomp om de dag.

Let op

Niet gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Dosering niet overschrijden, tenzij uw dierenarts anders voorschrijft.  Raadpleeg uw dierenarts indien de klachten aanhouden danwel verergeren.

Samenstelling (per kg):

Nutrionele toevoegingsmiddelen: N-acetyl-D-glucosamine 104.167 mg, L-tryptofaan  31.250 mg, Vitamine C 833  mg.

Bewaren

 

Bewaren uit de zon bij 5-25ºC buiten bereik van kinderen. Geopende verpakking koel bewaren.

Verpakking: flacon 120 ml.

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€26,95

Voor:
€25,60

+ 25 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€26,95

Voor:
€25,60

+ 25 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0