Vet-Concept Low Fat Kat 6 x 200 gram

Vet-Concept Low Fat Kat 6 x 200 gram Vet-Concept Low Fat Kat 6 x 200 gram Vet-Concept Low Fat Kat 6 x 200 gram Vet-Concept Low Fat Kat 6 x 200 gram

voordeel 5%

Van:
€11,85

Voor:
€11,25

+ 11 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Speciale dieetvoeding voor katten ter vermindering van het overgewicht.

  • Vet-Concept LOW FAT diëten voldoen aan de wens van hoogste smakelijkheid en verzadigdheid.
  • Wetenschappelijke en klinische studies tonen aan: Een verhoogd eiwitgehalte is niet enkel bevorderlijk voor de acceptatie, maar versnelt de afbouw van lichaamsvet en verhoogt het verzadigingseffect van het dieet.
  • L-carnitine stimuleert in het kader van het gewichtsreducerende dieet LOW FAT de energieproductie uit vetzuren en draagt zodoende bij tot een verbeterde lichaamssamenstelling ten gunste van de spiermassa.
  • Diëtetische vezels zorgen voor een verhoogde verzadiging en ondersteunen de gezondheid van de darm en de lichaamsgeur.
  • CAT LOW FAT kan ook worden aanbevolen voor katten met diabetes  mellitus  en  bij  een  door  ruwe  celstof  veroorzaakte  darmaandoening.
  • Vanwege het gereduceerde vetgehalte is de dieetvoeding  bovendien  geschikt  in  geval  van  storingen  van  het  vetmetabolisme.

Verpakking: 6 x 200 gram.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

Wat is Vet-concept?

Vet-Concept: goede voeding voor uw viervoeter.
Vet-Concept voeding voor hond en kat is kwalitatief hoogwaardig, gezond en goed verteerbaar voedsel zonder schadelijke toevoegingen (populair in Duitsland). Vet-Concept is alleen verkrijgbaar via de dierenarts en Dierapotheker.nl. Nederlands sprekende adviseurs geven kosteloos voedingsadvies.

Assortiment

Het productassortiment van Vet-Concept is individueel gericht op ras, leeftijd en de mate van activiteit van het betreffende dier. Het assortiment biedt tevens voeding voor gevoelige en allergische dieren. De dieetvoeding is gericht op uiteenlopende ziektebeelden zoals zwaarlijvigheid, diabetes, aandoeningen aan maag en darm, lever, nieren en urinewegen, huid en vacht.

Kenmerken

Versheid: alle voeding wordt in kleine partijen geproduceerd en zonder lange opslagtijd direct verstuurd. 
Verteerbaarheid ruwe eiwit is meer dan 90% en wordt op het product aangegeven. 
Zonder geur-, kleur-, of smaakstoffen of chemische conserveringsmiddelen. 
Geen suiker of karamel, varkensvlees of genetisch gemanipuleerde ingrediënten. 
Uitsluitend vlees, volkoren granen, groenten en aardappelen van levensmiddelenkwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€11,85

Voor:
€11,25

+ 11 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€11,85

Voor:
€11,25

+ 11 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0