Specific Allergy Management Plus FOD-HY kat 2 kg

Specific Allergy Management Plus FOD-HY kat 2 kg

voordeel 10%

Van:
€31,12

Voor:
€28,01

+ 28 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

SPECIFIC® Food Allergy Management kent een uitstekende verteerbaarheid en een verlaagd vezelgehalte om de verteerbaarheid te bevorderen.

  • Verhoogd gehalte aan mineralen en vetoplosbare vitaminen om het eventuele tekort van de zieke kat aan te vullen.
  • SPECIFIC® Food Allergy Management is ideaal voor de ondersteuning van spijsverteringsproblemen geassocieerd met malabsorptie, maldigestie zoals diarree, braken en/of flatulentie.
  • Ook geschikt voor sommige gevallen van colitis en exocriene pancreas insufficiëntie.
  • De voeding is speciaal ontwikkeld om het spijsverteringskanaal te verlichten en het eventuele tekort aan vitaminen en mineralen bij het zieke huisdier aan te vullen.

Hypoallergene voeding

SPECIFIC® Food Allergy Management is een complete, uitgebalanceerde hypoallergene voeding die slechts een beperkt aantal ingrediënten bevat. De symptomen van voedselallergie (vooral dermatologische klachten en spijsverteringsproblemen) kunnen mogelijk worden voorkomen door een voeding te verstrekken die het desbetreffende allergeen niet bevat. Door gebruik te maken van slechts een beperkt aantal ingrediënten waar het dier nog nooit of zelden mee in contact is geweest, wordt de kans op overgevoeligheidsreacties na het toedienen van SPECIFIC® Food Allergy Management (rijst en zalm) geminimaliseerd. Teneinde symptomen van voedselallergie te voorkomen, is het belangrijk dat er niets anders wordt gegeven dan SPECIFIC® Food Allergy Management.

Vitale darmen, huid en vacht

Dankzij de uitstekende verteerbaarheid van vetten, eiwitten en de koolhydraten is SPECIFIC® Food Allergy Management een geschikte voeding voor patiënten met maldigestie en kan helpen bij het voorkomen van diarree, braken en flatulentie. In deze gevallen wordt aanbevolen de dagelijkse hoeveelheid over 3 tot 5 maaltijden per dag te verdelen. Het koper- en zinkgehalte in SPECIFIC® Food Allergy Management is verhoogd voor het behoud van een optimale huid- en vachtconditie.

Ingrediënten

Rijst, rijsteiwit, gehydrolyseerd zalmeiwit (kleiner dan 3.000 dalton), visolie, mineralen, cellulosepoeder, varkensvet, vitaminen en sporenelementen (inclusief gecheleerde sporenelementen), gehydrolyseerd eiwit (kleiner dan 10.000 dalton), borage olie, psyllium husk, taurine.

Verpakking: 2 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€31,12

Voor:
€28,01

+ 28 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€31,12

Voor:
€28,01

+ 28 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0