Woof Cycle Bike Trotter

Woof Cycle Bike Trotter Woof Cycle Bike Trotter Woof Cycle Bike Trotter Woof Cycle Bike Trotter

Niet beschikbaar

Dit product is helaas niet leverbaar.

Veilig en gemakkelijk fietsen voor een gezonde hond.

De meeste mensen fietsen nog met een lijn om hun hand of om hun schouder / middel. Op een onverwacht moment kan de hond iets zien waardoor hij de andere kant op schiet, met alle gevolgen van dien. Hiervoor is de Woof Cycle Bike Trotter ideaal.

Naast veiligheid biedt de Woof Cycle Bike Trotter meer. Het is namelijk een ideale manier om u hond effectief te laten “draven” naast uw fiets. Professionele hondentrainers stellen dat het oefenen in draf de beste manier is voor uw hond om energie te verbranden, waardoor men een gezondere en gemakkelijk te trainen hond krijgt.  

Voordelen Woof Cycle Bike Trotter

  • Eenvoudig aan te brengen en weer te verwijderen. 
  • Veilig fietsen met uw hond. 
  • Ideale manier van trainen. 
  • Licht in gewicht en duurzaam. 
  • De nr. 1 in Amerika.

Geschikt voor

Goed voor honden met gewicht vanaf: 4,5 kg t/m 45 kg.

Verpakking: 1 stuk compleet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0