Forza10 Puppy Junior Diet Fish 1.5 kg

Forza10 Puppy Junior Diet Fish 1.5 kg Forza10 Puppy Junior Diet Fish 1.5 kg Forza10 Puppy Junior Diet Fish 1.5 kg

De Forza10 voeding zit niet meer in ons assortiment. Als alternatief kunt u bijvoorbeeld voor de Sanimed voeding kiezen.

Forza 10 Puppy Junior hondenvoer met vis voor welpen en jonge honden van alle rassen en grootten in de groei, ook geschikt voor drachtige of zogende honden, voorkomt voedselafhankelijke ziektes.

  • Forza 10 Puppy Junior hondenvoer met vis is speciaal ontwikkeld voor welpen, drachtige of zogende honden, voorkomt voedselafhankelijke ziektes (onverdraagzaamheid en allergie).
  • Garandeert een gezonde groei van uw welp, hoge verdraagzaamheid, rijk aan omega-3 en omega-6-vetzuren en een gezonde ontwikkeling van het bewegingsapparaat.

Het hypo-allergene Forza 10 Puppy Junior welpenvoer met vis voorkomt voedselintolerantie en bevat

  • Zoutwatervis als enige bron van dierlijke proteïne.
  • Natuurlijke vitamine C uit de rozenbottel: beschermt het organisme voor vrije radicalen en werkt mee bij de opbouw van de bindweefsels.
  • Glucosamine: bestanddeel van het kraakbeen en voorkomt ziektes van het bewegingsapparaat.
  • Fructo-Oligo-Saccharide (FOS): bevorderen als probiotica de groei van "goede" bacteriën van de darmflora, zoals Bifidobacteriën of Lactobacillen.

Er zijn honden intolerant geworden voor bepaalde farmaceutische resten, die uit de bio-industrie stammen.

Deze voedselafhankelijke ziektes uiten zich bijvoorbeeld door jeuk, droge en doffe vacht, rode ogen, oren en huid of spijsverteringsstoringen. In Forza 10 hondenvoer wordt consequent afgezien van vlees uit de bio-industrie. Nieuwe wetenschappelijke inzichten tonen aan dat bij honden, die gevoed worden met zoutwatervis of vlees dat niet uit de bio-industrie afkomstig is, geen voedselafhankelijke ziektes voorkomen.

Verpakking: 1.5 kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0