Officinalis Puppymelk Hond 250 gram

Officinalis Puppymelk Hond 250 gram

Let op: Yes, gratis Dubbele Petpunten bij uw voer bestelling

Niet beschikbaar 

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Alternatieve verzorgingsproducten vindt u hier.

Een natuurlijke lijn verzorgingsproducten voor hond, kat en paard samengesteld uit medicinale planten en natuurlijk bronwater.

De Italiaanse familie Dalla Granda teelt de geneeskrachtige planten al sinds 1928 zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Op de familieboerderij worden deze gecertificeerd verwerkt tot pure producten, volgens recepten die al generaties lang in de familie zijn.

Officinalis Puppymelk is een complete voeding voor het voeren van de pup, ter vervanging van moedermelk.

Officinalis Puppymelk bevat poeder van melk, gist, gehalte aan droge stof van Echinacea angustifolia, vitamines A, D3, E, C.  en melkeiwitten die van fundamenteel belang zijn voor de groei van de pup.

Speciaal toegevoegd

 Probiotica, van essentieel belang voor het immuunsysteem van de pup.
 Echinacea Angustifolia ter stimulering van het immuunsysteem
 Vitamine A, ter ondersteuning van de keratine structuren van het haar, huid en slijmvliezen.
 Vitamine D3 voor de groei van het skelet.
 Vitamine E, als anti-oxidant en voor de spieren.

Samenstelling

Melk en melk derivaten (min. 80%), gist, mineralen, Echinacea angustifolia droog extract (0,6% echinacoside).Toevoegingsmiddelen: vitamine A 52.000 IU/Kg, vitamine D3 520 IU/kg vitamine C 150.00 mg/Kg, vitamine E 60,00mg/kg, choline 750 mg/Kg, ferro-sulfaat, monohydraat (80.00 mg Fe/kg), zink-sulfaat (Zn 40.00 mg/kg).  Zoötechnische toevoegingsmiddelen: B. Bifidum 500.000.000 CFU/Kg, pondAcidophilus 500.000.000 CFU/Kg, pond Sub casei 500.000.000 CFU/kg, Enterococcus faecium 500.000.000 CFU/kg, Lactococcus lactis 300,000,000 CFU/kg, pond Salivarus 300,000,000 CFU/kg.

Gebruik

Goed schudden voor gebruik.
Neem de dagdosering in acht en verdeel die over het aantal doses zoals aangegeven in de tabel. Puppy melk is een complete voeding voor een puppy ter vervanging van moedermelk. Geschikt voor verweesde pups, waarvoor het de enige bron van voeding is. Ook geschikt voor bijvoeding van puppies, indien de teef onvoldoende melk geeft.
Na de vijfde week, geleidelijk verminderen en beginnen met het geven van vast voedsel.

Bereiding

  • Neem de hoeveelheid product die is opgegeven in de tabel.
  • Kook water, en nadat voeg nadat het is afgekoeld 3 delen water toe aan het poeder (voorbeeld: 50 gram product, voeg hieraan 150 ml water toe).
  • Schud goed vóór het geven.

Verpakking: 250 gram.

Officinalis fytotherapie
In Val Liona in Italië, waar de Officinalis boerderij ligt zijn er twee riviertjes: de Liona en Leonzella en een eigen bron die zorgt voor de basis van de producten: het zuivere Officinalis (bron-)water dat al gebruikt wordt sinds 1928.

Het woord fytotherapie is samengesteld uit de Griekse woorden phyton (plant) en therapeia (genezen). Fytotherapie wordt gebruikt voor het instandhouden en bevorderen van de gezondheid met de bestanddelen uit planten. Dit kunnen extracten zijn, verdunningen of het gedroogde deel van een plant of kruid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0