Royal Canin Hond Urinary UC Low Purine 7.5 kg

Royal Canin Hond Urinary UC Low Purine 7.5 kg

voordeel 5%

Van:
€59,80

Voor:
€56,81

+ 56 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen
Royal Canin Urinary U/C Dog Low Purine is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de lagere urinewegen.
Royal Canin Urinary U/C helpt bij de behandeling van blaasstenen en blaasgruis. Royal Canin Urinary U/C voorkomt terugkerende urinewegstenen (uraat-xanthine en cystine-stenen) en ondersteunt bij leishmaniatherapie. 
Kenmerken
  • Eiwitten met een laag purine gehalte (tarwemeel en ei) verminderen, in combinatie met de productie van alkalische urine, het risico van de vorming van uraatstenen.
  • Een combinatie van een beperkt gehalte aan hoogwaardige eiwitten en een beperkt natriumgehalte vermindert het risico van de vorming van cystinestenen.
  • Een speciale combinatie van niacine, inositol, choline, histidine en pantotheenzuur helpt het vochtverlies via de epidermis te beperken en versterkt de barrièrefunctie van de huid. 
  • De combinatie van synergetisch werkende antioxidanten vermindert oxidatieve stress en neutraliseert vrije radicalen. 
Waarschuwing
Royal Canin Renal is niet geschikt voor pups en drachtige of zogende teven. Of bij het gebruik van urineverzurende medicatie. 
Verpakking: 7.5 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€59,80

Voor:
€56,81

+ 56 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€59,80

Voor:
€56,81

+ 56 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0