Hill's Science Plan Canine Adult Healthy Mobility Medium Chicken 12 kg

Hill Hill Hill Hill Hill Hill's Science Plan Canine Adult Healthy Mobility Medium Chicken 12 kg

voordeel 27%

Van:
€74,50

Voor:
€54,38

+ 54 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Hill's Canine Healthy Mobility hondenvoer voor middelgrote honden, met de neiging tot gewrichtsproblemen, ter ondersteuning en behoudt van flexibele gewrichten en beweging, met omega-3-vetzuren.

  • Bijna 40% van alle honden van middelgrote rassen, zoals bijv. Border Collie, Bulldog of Cockerspaniel, zijn gevoelig voor gewrichtsproblemen.
  • Symptomen daarvoor kunnen al bij jonge honden optreden en nemen bij het ouder worden toe.
  • Hill's Science Plan Healthy Mobility Medium Breed hondenvoer is door de exact uitgebalanceerde voedingssamenstelling optimaal geschikt als langdurig voer voor honden van middelgrote rassen.

Bovendien ondersteunt Hill's Canine Healthy Mobility Medium Breed

  • Actieve beweeglijkheid
  • Soepele gewrichten
  • Soepele beweging

De kracht van omega-3-vetzuren

Dankzij de ervaring en expertise op het gebied van therapeutische diervoeding kan Hill's grote resultaten bij de behandeling van dieren met gewrichtsproblemen aantonen. Gezonde gewrichten zijn beslissend voor plezier in bewegen en het welzijn van honden. Daarom was het doel van Hill's een diervoeding voor de gewrichten te ontwikkelen.

Hill's Science Plan Healthy Mobility is door zijn unieke samenstelling precies het juiste hondenvoer voor honden, die neigen tot gewrichtsproblemen.

Omega-3-vetzuren uit visolie, speciaal eicosapenteenzuur (EPA), dragen aantoonbaar bij tot gezonde gewrichten. Om aan de specifieke situatie bij gewrichtsproblemen tegemoet te komen is Hill's Canine Healthy Mobility verrijkt met 

Het viervoudige aandeel aan omega-3-vetzuren ten opzichte van Hill´s Science Plan Canine Adult met kip
Klinisch geteste anti-oxydanten ter neutralisering van vrije radicalen en ter ondersteuning van het immuunsysteem
Hill's Science Plan Healthy Mobility is een product uit de grote keuze hoogwaardige Hill's Science Plan voedingsoplossingen. Alle Science Plan producten zijn perfect op de individuele behoeften van iedere afzonderlijke hond afgestemd. Zij bieden de ideale voeding zowel voor kerngezonde, actieve honden maar ook voor honden, die speciale eisen stellen aan gezondheid en voeding.

Ieder Hill's hondenvoer bevat

Een exact uitgebalanceerde samenstelling van 50 voedingsstoffen
Klinisch geteste anti-oxydanten ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem
Hoogwaardige inhoudsstoffen en alleen natuurlijke stoffen voor de houdbaarheid
Hill's Canine Healthy Mobility werd speciaal ontwikkeld, om de gezondheid van de gewrichten van honden te behouden en te ondersteunen. Hill's Canine Healthy Mobility Medium Breed is een alleenvoermiddel vor volwassen honden, speciaal van het middelgrote ras. De hoogwaardige, licht verteerbare inhoudsstoffen in Hill's hondenvoer hebben als effect, dat een schaal Science Plan voor uw hond een veel grotere voedingswaarde heeft als een schaal normaal diervoer. Daarom zijn de voedingskosten per dag bij Hill's minder als u misschien verwacht.

Samenstelling

gemalen mais, gemalen tarwe, gevogelte meel (min. kip 14%), sojabonenmeel, dierlijke vetten, proteinehydrolysaat, lijnzaad, maislijm, erwtenzemelenpoeder, visolie, plantenolie, calciumcarbonaat, gemalen voederrijst, natriumchloride.
Toegevoegde stoffen:
vitamine A (14.550 IE/kg), vitamine D3 (620 IE/kg), vitamine E (600 mg/kg), vitamine C (70 mg/kg), beta-caroteen (1,5 mg/kg), koper [kopersulfaat] (12 mg/kg).

Met natuurlijke stoffen voor de houdbaarheid (citroenzuur) en natuurlijke anti-oxydanten (diverse tocopherole).

Voeraanbeveling

Aanbevolen dagelijks hoeveelheid voer, volgens producent:

Gewicht Dagelijks hoeveelheid in g
2 kg 45 - 60
2,5 kg 50 - 70
3 kg 60 - 80
4 kg 75 - 100
5 kg 85 - 120
7,5 kg 115 - 160
10 kg 145 - 200
15 kg 195 - 270
20 kg 245 - 335
25 kg 285 - 395
30 kg 330 - 455
35 kg 370 - 510
40 kg 410 - 565
45 kg 445 - 615
50 kg 480 - 665
60 kg+ 9 - 11 g/kg

De aangegeven hoeveelheid voer is slechts een richtlijn en dient aan de individuele behoeften te worden aangepast om het ideale lichaamsgewicht te behouden. Voert u dit voer voor de eerste keer? Mengt u gedurende een periode van 7 dagen aldoor meer nieuw voer door aldoor minder van het huidige voer. Zet u altijd vers water klaar. Als u op evenwichtige voeding en regelmatige onderzoeken door de dierenarts (minstens twee keer per jaar) let, zorgt u voor levenslange gezondheid van uw dier.

Verpakking: 12 kg.

 

 

 

 

 

 

voordeel 27%

Van:
€74,50

Voor:
€54,38

+ 54 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 27%

Van:
€74,50

Voor:
€54,38

+ 54 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0