Specific Active CAD Hond 12 kg

Specific Active CAD Hond 12 kg

voordeel 10%

Van:
€94,25

Voor:
€84,82

+ 84 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Specific Active is de optimale voeding voor zeer actieve honden.

  • Hoge energiedichtheid ter ondersteuning van een verhoogde activiteit.
  • Verhoogd vetgehalte bedoeld als energiebron.
  • Verhoogd eiwitgehalte om de behoefte aan essentiële aminozuren te verzekeren tijdens training van de hond.
  • Optimale verhouding van omega-3 en omega-6-vetzuren voor een gunstige invloed op de weerstand.
  • Een goede verteerbaarheid zorgt voor minder ontlasting.

Voor meer energie

In tegenstelling tot mensen, die tijdens hun activiteiten, hun eerste energiebehoeften halen uit koolhydraten, halen honden deze behoefte sneller uit vet. Deze voeding heeft een verhoogd vetgehalte waardoor het vetzuurgehalte in het bloed wordt verhoogd en zo dient als energiebron voor honden met een hoge energiebehoefte. Daarom bevat Specific Active ongeveer 28% vet.
Verder zorgen zowel de samenstelling als de hoge kwaliteit van de ingrediënten van Specific Active ervoor dat de hond nooit een gebrek heeft aan eiwitten, vitaminnen of mineralen gedurende - en na perioden van hoge activiteit.
Specific Active is ook uitermate geschikt voor honden met een verhoogde behoefte aan energie en voedingsstoffen gedurende een ziekteperiode of tijdens de herstelperiode na een ingreep.

Verpakking: 12 kg.

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€94,25

Voor:
€84,82

+ 84 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€94,25

Voor:
€84,82

+ 84 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0