Specific Adult Large en Giant Breed CXD-XL 7.5 kg

Specific Adult Large en Giant Breed CXD-XL 7.5 kg

voordeel 10%

Van:
€45,05

Voor:
€40,54

+ 40 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Specific Adult Large is een complete en uitgebalanceerde voeding die voldoet aan de dagelijkse nutriëntenbehoeften van gezonde, volwassen honden van grote (> 25 kg) en reuzenrassen (>45 kg).

  • Draagt bij aan een sterk en gezond immuunsysteem door uitgebalanceerde gehalten van eiwitten en vitamines.
  • Speciaal aangepast aan het gevoelige maagdarmkanaal van honden van grote- en reuzenrassen.
  • Ondersteunt optimale huid- en vachtconditie door hoge gehalten aan Omega-3 vetzuren: EPA en DHA uit vis.
  • Minder ontlasting door goede verteerbaarheid.
  • Bijzonder smakelijk.
  • Grote brok.

Bijzonder smakelijk

Specific Adult Large & Giant Breed is een bijzonder smakelijke en goed verteerbaar onderhoudsvoeding voor honden van grote- en reuzenrassen. De voeding zorgt ervoor dat uw grote hond de juiste hoeveelheid eiwitten, vitaminen en mineralen krijgt gedurende zijn volwassen leven.
De uitgebalanceerde complete voeding Specific Adult Large & Giant Breed is speciaal samengesteld ter ondersteuning om uw hond een gezonde en glanzende vacht te geven en om zijn tanden en botten sterk te houden.
Specific Adult Large & Giant Breed bevat toegevoegd L-carnitine en heeft een gematigde energiedichtheid die het risico vermindert op overgewicht en helpt het ideale lichaamsgewicht te behouden.

Verpakking: 7.5 kg.

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€45,05

Voor:
€40,54

+ 40 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€45,05

Voor:
€40,54

+ 40 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0