Mineraalspray Vet-concept Huid Vacht Hond Kat

Mineraalspray Vet-concept Huid Vacht Hond Kat

Dit product is vervangen door St. Diem's verzorgingsspray.


De Mineraalspray van Vet-concept voor de huid en vacht van uw hond en kat is in Duitsland inmiddels de standaard in dierenklinieken.

  • met zout uit de Dode Zee
  • bij jeuk, droge huid en een doffe vacht

Snelle verlichting

Bij jeuk, roos en huidmijt zorgt de mineraalspray voor huid & vacht voor een snelle verlichting. Zout uit de Dode Zee met een hoog gehalte aan mineralen en sporenelementen verzorgt de belaste huid duurzaam - de vacht krijgt weer nieuwe glans. In acute gevallen (als de arts niets anders heeft voorgeschreven) het dier 1x per dag geheel besproeien met de MINERAALSPRAY VOOR HUID & VACHT en 1x keer per week tegen de haargroei in de vacht masseren ter verzorging en preventie.

Samenstelling

Aqua dem., natrium, kalium, ammonium, ijzer, mangaan, magnesium, calcium, sulfaat, stontina, fluoride, chloride, bromide, jodide, fosfaat, hydrogeencarbonaat.

Verpakking: sprayflacon 300 ml.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0