EFA Prescription Vetzuren Pet Care 100 ml

EFA Prescription Vetzuren Pet Care 100 ml EFA Prescription Vetzuren Pet Care 100 ml EFA Prescription Vetzuren Pet Care 100 ml

voordeel 10%

Van:
€31,46

Voor:
€28,31

+ 28 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Uniek samengesteld voedingssupplement met een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren voor honden en katten, 100% plantaardig.

Koude persing van de fijnste plantaardige oliën uit veenbessen en bernagie. Bevat essentiële vetzuren (Omega 3 en 6) natuurlijke vitamine E en krachtige, natuurlijke antioxidanten. Deze unieke samenstelling zonder toegevoegde stoffen is wettelijk gedeponeerd.

Waarom essentiële vetzuren?

 • Levensnoodzakelijke vetzuren
  De essentiële vetzuren zijn net zo belangrijk als vitaminen, want de dieren kunnen ze niet zelf in hun lichaam aanmaken maar moeten ze via hun voeding opnemen.
 • Gebrek aan essentiële vetzuren
  Gebrek aan de essentiële vetzuren kan allerlei huidsymptomen geven, bijvoorbeeld een droge, jeukende of ontstoken huid. Mogelijke gevolgen zijn haarverlies, slechte wondgenezing en verminderde algemene weerstand.
 • Andere belangrijke functies
  Essentiële vetzuren hebben een aantal belangrijke functies in het lichaam. Ze maken deel uit van celmembranen en zenuwbanen en maken de membranen en weefsels elastisch.

Eigenschappen

 • Beste bron
  Bernagezaadolie is de rijkste bron van GLA, dat katten niet zelf kunnen aanmaken.
 • Allergische huidproblemen
  De synthese van GLA is waarschijnlijk verminderd bij honden met allergische huidproblemen.
 • Vrije radicalen neutraliseren
  Olie uit veenbespitten is bijzonder rijk aan natuurlijk vitamine E en krachtige natuurlijke antioxidanten, die vrije radicalen in het lichaam  neutraliseren.
 • Unieke verpakking
  Een volledig nieuw toedieningssysteem voorkomt dat het product in contact komt met lucht, zodat de houdbaarheid na opening onveranderd blijft. Dit is extra belangrijk omdat essentiële vetzuren gevoelig zijn voor zuurstof en licht.
 • Goede smaak
  Uit tests blijkt dat >90% van de honden en katten houden van de smaak van EFA Prescription.
 • Geurvrij
  Het product is vrijwel geurloos (geen visolie).

Dosering

1 à 2 pompslagen per 5 kg lichaamsgewicht, 1x per dag.
EFA Prescription kan samen met het dagelijkse voer gegeven worden.

Nauwkeurige dosering
De dosering is nauwkeurig. De flacon wordt helemaal geledigd ongeacht de positie waarin ze wordt gehouden.

Samenstelling

Omega 3   120 mg
Omega 6    475 mg
waaronder GLA (gamma-linoleenzuur)   162 mg
Vitamine E   0.6 mg
Natuurlijke antioxidanten   0.68 mg
Plantensterolen   0.28 mg

Voor een optimale werking is de verhouding tussen Omega 3 en Omega 6 belangrijk. In EFA Prescription is de verhouding 4:1 (Omega 6:Omega 3).Olie uit veenbespitten is een nieuwe plantaardige bron voor Omega 3- en Omega 6 vetzuren. Omega 3 heeft een bijzonder grote stabiliteit en bevat grote hoeveelheden antioxidanten: tocoferolen en tocotriënolen.

Verpakking: Unieke doseringsflacon 100 ml.

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€31,46

Voor:
€28,31

+ 28 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€31,46

Voor:
€28,31

+ 28 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0