Officinalis ATP Pro Pet Hond Kat 250 gram

Officinalis ATP Pro Pet Hond Kat 250 gram

Niet beschikbaar

Dit product is helaas niet meer leverbaar. 

Een nieuwe, natuurlijke lijn verzorgingsproducten voor hond, kat en paard samengesteld uit medicinale planten en natuurlijk bronwater.

De Italiaanse familie Dalla Granda teelt de geneeskrachtige planten al sinds 1928 zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Op de familieboerderij worden deze gecertificeerd verwerkt tot pure producten, volgens recepten die al generaties lang in de familie zijn.

Officinalis ATP Pro Pet bevat een voor honden evenwichtige formule van extracten van medicinale planten en een grote hoeveelheid aminozuren die nuttig zijn voor de productie van energie.

Het wordt ingezet indien er extra fysieke prestaties van de hond worden verwacht. Daarom geschikt voor honden in opleiding, sporthonden, werkende honden en jachthonden.

 ATP Pro Pet, is een uitstekende ondersteuning indien intensieve fysieke activiteit moet worden geleverd en is heel goed voor periodes van herstel van honden.

Samenstelling

Eleuthero (Eleuterococcus senticosus maxim) is een plant uit de familie van Araliaceae.
N-Dimetilglycerine: deze afgeleide van glycerine verbetert het gebruik van zuurstof door de cellen, waardoor de vorming van melkzuur vertraagt. Dit zorgt voor een beter en sneller herstel na intense oefening.
L-Carnitine: de biologische rol van carnitine in het lichaam is om de lange keten- vetzuren in de spieren van voeding te voorzien zonder vorming van oxidatie.
L-Taurine is een aminozuur en bouwstof voor spierweefsel, zenuwen en het hart.
D-Ribose: is een essentieel glucose voor het organisme.

Verpakking: 250 gram.

Officinalis fytotherapie
In Val Liona in Italië, waar de Officinalis boerderij ligt zijn er twee riviertjes: de Liona en Leonzella en een eigen bron die zorgt voor de basis van de producten: het zuivere Officinalis (bron-)water dat al gebruikt wordt sinds 1928.

Het woord fytotherapie is samengesteld uit de Griekse woorden phyton (plant) en therapeia (genezen). Fytotherapie wordt gebruikt voor het instandhouden en bevorderen van de gezondheid met de bestanddelen uit planten. Dit kunnen extracten zijn, verdunningen of het gedroogde deel van een plant of kruid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0