PuppyStim Orale Spuit 15 ml

PuppyStim Orale Spuit 15 ml PuppyStim Orale Spuit 15 ml PuppyStim Orale Spuit 15 ml PuppyStim Orale Spuit 15 ml

voordeel 15%

Van:
€30,86

Voor:
€26,23

+ 26 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Een pro-bioticum en colostrumrijk voedingssupplement dat kleine, verzwakte of onder gewicht pasgeboren puppy's of kittens stimuleert.

  • PuppyStim is een uniek voedingssupplement in de vorm van een gel, gebruiksklaar in een 15 ml spuit voor oraal gebruik, met maataanduiding per 1 ml.

Samenstelling

Snel absorberende triglyceriden, essentiële vetzuren, glucose, colostrum, probioticum Cernelle (immunoglobulinen), vitamines A, D, B1, B2, B6, B12, PP & vitamine C.
IJzersulfaat; stimulerende plantenextracten van Guarana en Kola. Met een lekkere smaak afgestemd op voor puppy's en kittens.
Het bevat een natuurlijk en veilig probiotisch Lactobacillus bacterie om de goede darmflora te ondersteunen.
Een complex pakket vitamines en essentiële ijzermineralen (in onmiddelijke biovorm); die alle bijdragen om de vroege voedingsconditie van puppy's en kittens te verbeteren en om hun natuurlijke weesrtand tegen ziekte en stress te ondersteunen.
Een mix van plantenextracten van Guarana en Kola om de vroege motoriek en activiteit te stimuleren.

Toediening

  • Breng het mondstuk (kapje af) in de mond op de achterkant van de tong en geef een maatje (1 ml aanduiding) en laat inslikken.
  • Voor pasgeboren dieren, geef 1 ml zo vlug mogelijjk na de geboorte en herhaal 5 uren later, alsook de 2e dag.
  • Voor puppy's en kittens die na 2-3 dagen nog niet genoeg vitaliteit hebben, 2 ml toedienen en herhalen gedurende 2-3 dagen.

Verpakking: orale spuit 15 ml.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 15%

Van:
€30,86

Voor:
€26,23

+ 26 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 15%

Van:
€30,86

Voor:
€26,23

+ 26 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0