QRill Vetra Krill Beweging Hond Kat 250 gram

QRill Vetra Krill Beweging Hond Kat 250 gram

Niet beschikbaar

Dit product wordt helaas niet meer geproduceerd.

QRill is een gevriesdroogd Krillpoeder van Vetra voor hond en kat.

  • QRILL® bestaat uit gevriesdroogde kleine kreeftachtigen (”krill”) die leven in de schone Antarctische wateren. De visserij op krill is duurzaam en ecologisch verantwoord, en staat onder strenge controle van de Commission for the Conservation of Antarctic Marine Living Resources (CCAMLR).
  • QRILL poeder bestaat voor ongeveer 62% uit eiwit en voor circa 22% uit vet. Het is een rijke en complete, natuurlijke bron van aminozuren, vetzuren, en vitaminen alsmede van mineralen, spoorelementen en antioxidanten. QRILL kan daarom een belangrijke aanvulling zijn op de voeding van gezelschapsdieren. Dat geldt zowel voor dieren die hoofdzakelijk droogvoeders krijgen, als dieren die op BARF staan.
  • Een belangrijk onderscheid met andere vitaminen/mineraalpreparaten is, dat in QRill alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn, 100% natuur dus.
  • QRILL bevat alle 20 aminozuren, in natuurlijke en onbewerkte vorm. Meer dan de helft van deze aminozuren is ‘essentieel’ hetgeen betekent dat het lichaam ze zelf niet  kan aanmaken en dus via de voeding moet opnemen. Tot deze aminozuren behoort taurine, belangrijk voor met name katten.
  • Het merendeel van de vetten in QRILL poeder bestaat uit als fosfolipiden gebonden omega-3 vetzuren, waaronder de belangrijke vetzuren EPA en DHA. Door de fosfolipidevorm zijn deze vetzuren veel stabieler dan de vetzuren in bijvoorbeeld visolie. Bovendien worden ze veel beter opgenomen en hebben een hogere biologische beschikbaarheid.
  • QRill bevat alle meer dan 70 mineralen en spoorelementen die in zeewater voorkomen. Aan diervoeders wordt meestal niet meer dan een tiental van de meest bekende mineralen toegevoegd.  Dieren op eenzijdige voeding (hetzij droogvoer dan wel BARF) lopen daardoor aanzienlijk risico op tekorten aan mineralen en (vooral) spoorelementen.

Gebruik         

Katten:                                  1 kleine maatschep per dag.                                                         
Kleine honden:                         2 kleine maatscheppen per dag.
Middelgrote honden (10-20 kg):   1 grote maatschep per dag.      
Grote honden (>20 kg):             2 grote maatscheppen per dag.

Verpakking: 250 gram.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0