Calcium Magnesiumcomplex Hond en Kat Groene Os 250 gram

Calcium Magnesiumcomplex Hond en Kat Groene Os 250 gram Calcium Magnesiumcomplex Hond en Kat Groene Os 250 gram Calcium Magnesiumcomplex Hond en Kat Groene Os 250 gram Calcium Magnesiumcomplex Hond en Kat Groene Os 250 gram

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Wilt u advies over een vervangend product? Neem dan contact met ons op via de mail, chat of telefoon. Wij helpen u graag. 


Calcium Magnesium Complex Hond en Kat van Groene Os is een speciaal bereid poeder om botten en gewrichten van dieren te versterken.

 Calcium is een essentiële bouwstof voor sterke botten en is tevens van belang voor een goed functionerend spier- en zenuwstelsel.
 Magnesium zorgt ervoor dat het lichaam calcium goed kan opnemen. Daarnaast helpt magnesium de spieren te ontspannen.

Geschikt voor

Hond en kat.

Samenstelling

Calciumcitraat, Magnesiumcitraat.

Eigenschappen

 Calcium Magnesium Complex bevat de licht verteerbare verbindingen calcium- en magnesiumcitraat.
 Het middel kan worden gebruikt ter versterking van de botten, de gewrichten en het spier- en zenuwstelsel.
 Honden en katten kunnen extra behoefte aan deze mineralen hebben wanneer ze een dieet van rauw vlees krijgen, maar geen botten kunnen of willen eten.
 Paarden hebben een uitgekiende verhouding tussen calcium, magnesium en fosfor nodig. De verhouding zou 2-3 : 1 : 1 moeten zijn. Wanneer paarden een dieet krijgen van granen, zemelen en zaden is het goed om extra calcium/magnesium aan het voer toe te voegen vanwege de vaak scheve verhouding tussen calcium en fosfor in dit voer.

Gebruik

Katten: 1 maal daags 1/5 maatschep
Honden tot 10 kilo: 1 maal daags 1/4 maatschep
Honden 10 tot 25 kilo: 1 maal daags 1/2 maatschep
Honden vanaf 25 kilo: 1 maal daags 1 maatschep

Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.
1 maatschep = 5 gram.

Interacties en contra-indicaties

Gebruik tijdens de dracht- en lactatieperiode alleen in overleg met de dierenarts of therapeut.

Verpakking:pot 250 gram.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0