Audisan Oorspray 10 ml

Audisan Oorspray 10 ml Audisan Oorspray 10 ml Audisan Oorspray 10 ml Audisan Oorspray 10 ml

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is momenteel alleen te verkrijgen met een korte houdbaarheidsdatum (juni 2018) en is daarom met 30% extra korting terug te vinden in de Datumvoordeel categorie.

Audisan oorspray voor hond, kat en knaagdieren biedt dankzij het gebruik van olijfolie en een innovatief spraysysteem optimale bescherming en verzorging van het oor van het huisdier.

  • Audisan oorspray is een innovatieve oorspray met olijfolie voor hond, kat en kleine gezelschapsdieren en zorgt voor een optimale oorhygiëne. Met een kleine gerichte nevelspray bevat Audisan tot wel 200 doseringen en gaat zo veel langer mee dan veel andere producten.

Regelmatig gebruik van Audisan helpt bij

 Schoonmaken en -houden van het buitenoor.
 Verzorgen en verzachten van het oor.
 Verzachten en verwijderen van oorsmeer en andere ongewenste verontreiniging.
 Voorkomen van ophopingen.
 Beschermen van de gevoelige oren van honden die regelmatig zwemmen.

De slimme spray

 Geeft een exacte, zeer stille en fijne nevelspray; het oor en de gehoorgang krijgen precies voldoendetoegediend, zonder geknoei of viezigheid.
 Voorkomt opzuigen van reeds ingebrachte vloeistof met productbesmetting als gevolg.
 Bevat een losse spraykop zonder scherpe randen, die eenvoudig te reinigen is.
 Is eenvoudig en veilig door de diereigenaar toe te dienen, waardoor deze met grotere regelmaat deoren van het huisdier zal verzorgen.
 Het gepatenteerde doseersysteem zorgt voor een veilige en eenvoudige toediening, waarbij overdosering en geknoei tot het verleden behoren.

Verpakking: sprayflacon 10 ml. Een verpakking is goed voor circa 200 doseringen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0