Flavorit Bark Bone Kip Pet Qwerks Medium

Flavorit Bark Bone Kip Pet Qwerks Medium Flavorit Bark Bone Kip Pet Qwerks Medium Flavorit Bark Bone Kip Pet Qwerks Medium

voordeel 5%

Van:
€14,25

Voor:
€13,54

+ 13 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Het rijkelijk met smaak gevulde nylon bot heeft kleine gaatjes in beide kanten voor lekkernijen. 

  • De gaatjes kunnen gevuld worden met pindakaas, smeerkaas, roomkaas of andere smeerbare lekkernijen. De kleine gaatjes kunnen net genoeg smeerbare lekkernijen vast houden om er voor te zorgen dat uw hond zich vermaakt maar niet te veel calorieën binnen krijgt. 
  • De botten stimuleren gezond kauwen en zorgen voor een vermakelijkere ervaring. 
  • Ze helpen bij het voldoen aan de behoefte van uw hond om te eten. U kunt zelfs verschillende smaken aan beide kanten smeren om de smaken te versterken.
  • Geen gesmeer door het speciale ontwerp.
  • De BarkBones zijn groot en gebogen.
  • Makkelijk voor uw hond om op te pakken en vast te houden tijdens het kauwen.
  • Vaatwasser vriendelijk. 

Kip smaak van uitstekende kwaliteit

De Favorit BarkBones wordt ingegoten met kip smaak van uitstekende kwaliteit (allergeen vrij). Je kan het zelfs door de verpakking heen ruiken! Het resultaat is een dubbel lekker en kwijl-waardig bot waarvan uw hond geniet zelfs zonder de vulling! 

Tandvlees

Het geven van niet-eetbare botten kan ervoor zorgen dat hun gebit gemasseerd en plaque verwijderd wordt. 

Vaatwasser

Als uw hond uitgekauwd is kunt u het bot makkelijk in de vaatwasser stoppen waarna het schoon en klaar is voor de volgende kauwronde. Of u kunt een kwast gebruiken om het bot schoon te maken van overgebleven etensresten. Werk fantastisch met allerlei soorten smeerbare lekkernijen. 

Welke maat past bij mijn hond?

The Hot Diggity Awards

The Hot Diggity Awards is een nationaal programma dat honderden familie- en huisdierproducten nauwkeurig evalueert, waarbij alleen de beste inzendingen als winnaar worden beschouwd. De Hot Diggity seal-of-approval staat voor innovatie, kwaliteit en een verbintenis tot uitmuntendheid.

Verpakking: 1 bark bone kip smaak Medium.

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€14,25

Voor:
€13,54

+ 13 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€14,25

Voor:
€13,54

+ 13 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0