Vet-Concept Low Carb Hond 10 kg

Vet-Concept Low Carb Hond 10 kg Vet-Concept Low Carb Hond 10 kg Vet-Concept Low Carb Hond 10 kg

voordeel 10%

Van:
€59,35

Voor:
€53,42

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Speciale dieetvoeding voor het regelen van de glucosetoevoer – diabetes mellitus.

  • Aan diabetes mellitus lijdende honden hebben een bijzonder smakelijk dieet nodig, om ervoor te zorgen dat de voeropname en daarmee het behoud van de lichamelijke conditie wordt gewaarborgd.
  • DOG LOW CARB voldoet aan deze eis door geselecteerde hoogwaardige  bestanddelen  uit  vlees  en  een  bewust  laag  gehalte  aan koolhydraten door het gebruik van gierst.
  • De gebruikelijke stijging  van  de  bloedsuikerspiegel  na  een  maaltijd  kan  hierdoor worden vertraagd en er kan een stabilisatie van de diabetespatiënt worden bereikt.
  • DOG LOW CARB heeft een verhoogd gehalte  L-carnitine,  essentiële  vetzuren  en  celbeschermende  antioxidanten.

Verpakking: 10 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

Wat is Vet-concept?

Vet-Concept: goede voeding voor uw viervoeter.
Vet-Concept voeding voor hond en kat is kwalitatief hoogwaardig, gezond en goed verteerbaar voedsel zonder schadelijke toevoegingen (populair in Duitsland). Vet-Concept is alleen verkrijgbaar via de dierenarts en Dierapotheker.nl. Nederlands sprekende adviseurs geven kosteloos voedingsadvies.

Assortiment

Het productassortiment van Vet-Concept is individueel gericht op ras, leeftijd en de mate van activiteit van het betreffende dier. Het assortiment biedt tevens voeding voor gevoelige en allergische dieren. De dieetvoeding is gericht op uiteenlopende ziektebeelden zoals zwaarlijvigheid, diabetes, aandoeningen aan maag en darm, lever, nieren en urinewegen, huid en vacht.

Kenmerken

Versheid: alle voeding wordt in kleine partijen geproduceerd en zonder lange opslagtijd direct verstuurd. 
Verteerbaarheid ruwe eiwit is meer dan 90% en wordt op het product aangegeven. 
Zonder geur-, kleur-, of smaakstoffen of chemische conserveringsmiddelen. 
Geen suiker of karamel, varkensvlees of genetisch gemanipuleerde ingrediënten. 
Uitsluitend vlees, volkoren granen, groenten en aardappelen van levensmiddelenkwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€59,35

Voor:
€53,42

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€59,35

Voor:
€53,42

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0