Vet-Concept Low Mineral Hond 10 kg

Vet-Concept Low Mineral Hond 10 kg Vet-Concept Low Mineral Hond 10 kg Vet-Concept Low Mineral Hond 10 kg Vet-Concept Low Mineral Hond 10 kg

voordeel 10%

Van:
€59,35

Voor:
€53,42

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Speciaal dieetvoer voor de urinewegen van honden.

  • Het  oplossen  van  bestaande  struvietstenen  wordt  door  een  laag, maar zeer goed verteerbaar eiwitgehalte, een laag magnesiumgehalte en urineverzurende stoffen ondersteund.
  • Door het speciale recept wordt het urinevolume verhoogd, zodat de urine-organen versterkt gespoeld worden en de kans op herhaling  van  struvietstenen  en  calciumoxalaatstenen  afneemt.  
  • DOG LOW MINERAL ondersteunt een verlaging van de pH-waarde van de urine (6,2-6,5).
  • Belangrijk: Let op een verhoogde vochtopname!

Voedingsduur

5–12  weken  of  totdat  de  urinekristallen/-stenen zijn opgelost. Om een hernieuwde  vorming  te  voorkomen  dient  het dieet minstens 6 maanden te worden gevoerd. Wij raden u aan om voor het voeren of in geval van een verlenging van de voederduur eerst een dierenarts  te  consulteren.  Het  kan  worden  aanbevolen  om  het  dieetvoer  ook  in geval van acute nierinsufficiëntie te voeren. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.

Verpakking: 10 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

Wat is Vet-concept?

Vet-Concept: goede voeding voor uw viervoeter.
Vet-Concept voeding voor hond en kat is kwalitatief hoogwaardig, gezond en goed verteerbaar voedsel zonder schadelijke toevoegingen (populair in Duitsland). Vet-Concept is alleen verkrijgbaar via de dierenarts en Dierapotheker.nl. Nederlands sprekende adviseurs geven kosteloos voedingsadvies.

Assortiment

Het productassortiment van Vet-Concept is individueel gericht op ras, leeftijd en de mate van activiteit van het betreffende dier. Het assortiment biedt tevens voeding voor gevoelige en allergische dieren. De dieetvoeding is gericht op uiteenlopende ziektebeelden zoals zwaarlijvigheid, diabetes, aandoeningen aan maag en darm, lever, nieren en urinewegen, huid en vacht.

Kenmerken

Versheid: alle voeding wordt in kleine partijen geproduceerd en zonder lange opslagtijd direct verstuurd. 
Verteerbaarheid ruwe eiwit is meer dan 90% en wordt op het product aangegeven. 
Zonder geur-, kleur-, of smaakstoffen of chemische conserveringsmiddelen. 
Geen suiker of karamel, varkensvlees of genetisch gemanipuleerde ingrediënten. 
Uitsluitend vlees, volkoren granen, groenten en aardappelen van levensmiddelenkwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€59,35

Voor:
€53,42

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€59,35

Voor:
€53,42

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

Ook besteld door andere diereigenaren:

Vet-concept Kaasknabbels Snack Hond 150 gram Vet-concept Kaasknabbels Snack Hond 150 gram

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0