Trovet OPD Hypoallergenic Ostrich (Struisvogel) Hond 12.5 kg

Trovet OPD Hypoallergenic Ostrich (Struisvogel) Hond 12.5 kg Trovet OPD Hypoallergenic Ostrich (Struisvogel) Hond 12.5 kg Trovet OPD Hypoallergenic Ostrich (Struisvogel) Hond 12.5 kg

Definitief uit assortiment

'Vorig jaar communiceerden wij over het uit voorraad raken van TROVET Hypoallergenic (Ostrich) | OPD. Tot op heden is de productie van deze dieetvoeding niet hervat.

De vogelgriep in Zuid-Afrika blijkt een aanhoudend probleem. Hierdoor is de export van struisvogelmeel verboden en is de eiwitbron van Hypoallergenic (Ostrich) niet meer verkrijgbaar. Dit maakt de productie van deze droogvoeding onmogelijk. Omdat er geen verbetering in de situatie zit, hebben wij tot onze spijt besloten Hypoallergenic (Ostrich) definitief uit ons assortiment te halen.

Bovenstaand probleem heeft geen effect op de beschikbaarheid van de hypoallergene treat op basis van struisvogel. Hypoallergenic Treat (Ostrich) – stomach | HOT blijft verkrijgbaar' Aldus Trovet.


Wij raden aan om contact op te nemen met uw dierenarts voor advies in geschikte alternatieve voeding voor uw hond.

TROVET Hypoallergenic Ostrich (Struisvogel) is een licht verteerbare dieetvoeding voor volwassen honden met voedselovergevoeligheid.

Voedselovergevoeligheid betekent dat uw hond (overmatig of allergisch) reageert op bepaalde ingrediënten in voeding. Dit is goed te behandelen met speciale dieetvoeding, die de ingrediënten waarvoor uw hond overgevoelig is, niet bevat. De diagnose voedselovergevoeligheid wordt gesteld op grond van de resultaten van een eliminatiedieet. Een dergelijk dieet wordt ook wel hypoallergeen genoemd en bevat één eiwit- en één koolhydratenbron waarvan bekend is dat ze zelden een overgevoeligheidsreactie veroorzaken.

Als enig voer verstrekken

 TROVET Hypoallergenic (Ostrich) voeding bevat één enkele eiwitbron (struisvogel) en in dit product als koolhydratenbronnen rijst en maïs.
 Het dieet wordt gedurende minimaal zes weken als enige voer aan de hond verstrekt.
 Niet alle klachten zullen direct verminderen of verdwijnen. Huidaandoeningen verbeteren bijvoorbeeld langzaam.
 Als de klachten afnemen of geheel verdwijnen is de diagnose voedselovergevoeligheid gesteld.

Ingrediënten

Struisvogelvlees, rijst, mais, struisvogelvet, mineralen en vitaminen, raapzaad. MP Treats Deze snacks bestaan voor 100% uit gedroogde struisvogelmaag en zijn zeer smakelijk. Struisvogelvlees veroorzaakt zelden allergische reacties. De textuur van de Treat heeft een schurende werking ter vermindering van tandplak. De lage energiedichtheid helpt overgewicht tegen te gaan en een juist gewicht te behouden.

Contra-indicaties

Pups.
Overgevoeligheid voor dierlijk eiwit van struisvogel.

Verpakking: 12.5 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0