Sanimed Weight Control Hond 3 kg

Sanimed Weight Control Hond 3 kg

voordeel 5%

Van:
€18,95

Voor:
€18,00

+ 18 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Heeft uw hond zijn ideale gewicht bereikt dan ondersteunt SANIMED Weight Control bij het behouden van dit lichaamsgewicht.

  • SANIMED Weight Control is een volledig dieetvoeder voor honden ter vermindering van het lichaamsgewicht.
  • Ook wordt SANIMED Weight Control aanbevolen voor honden met neiging tot het ontwikkelen van overgewicht en voor honden met suikerziekte (diabetes).

Kenmerken

  • SANIMED Weight Control is arm aan beschikbaar vet en rijk aan ruwe celstof en heeft daarom een lage energiedichtheid.
  • De berekende energiedichtheid is 1.191 kJ metaboliseerbare energie per 100 g dieet (284 kcal/100 g).
  • Dit betekent, dat voor een bepaalde hoeveelheid energie er meer gewicht aan dieet verstrekt kan worden dan met andere typen voeders.
  • De lage energiewaarde en de hoge vulwaarde van SANIMED Weight Control dragen bij aan handhaving van het lichaamsgewicht.
  • SANIMED Weight Control kan worden gebruikt voor honden met neiging tot overgewicht en is geschikt als follow-up van een behandeling voor obesitas met SANIMED Weight Reduction.

Verpakking: 3 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€18,95

Voor:
€18,00

+ 18 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€18,95

Voor:
€18,00

+ 18 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0