Sanimed Neuro Support 3 kg

Sanimed Neuro Support  3 kg Sanimed Neuro Support  3 kg Sanimed Neuro Support  3 kg

voordeel 5%

Van:
€24,45

Voor:
€23,23

+ 23 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

SANIMED Neuro Support bevat een hoog gehalte aan triglyceriden met middelketen vetzuren (5,5%) ter ondersteuning van zowel honden met epilepsie als ter ondersteuning van de hersenfunctie. 

Bevat MCT-olie:

  • Ondersteunt de energievoorziening van verouderde hersencellen.
  • Helpt de cognitieve eigenschappen van de (ouder wordende) hond te ondersteunen.
  • MCT-olie zorgt voor het in balans brengen van de signaalstoffen in de hersenen. Bij epileptische aanvallen is deze signalering niet in balans.

De behandeling

Primaire (idiopathische) epilepsie zal nooit helemaal verdwijnen. De behandeling is er dan ook op gericht om ervoor te zorgen dat de hond minder vaak een toeval krijgt en dat deze ook minder zwaar is. De inzet van SANIMED Neuro Support (als onderdeel van de epilepsie therapie) zal onder toezicht van uw dierenarts zijn. 

Verpakking: 3 kg. 

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€24,45

Voor:
€23,23

+ 23 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€24,45

Voor:
€23,23

+ 23 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0